Αρχική :: Navihellas Blogs :: Κρουαζιέρα στα διαμάντια της Αδριατικής!

Κρουαζιέρα στα διαμάντια της Αδριατικής!

Ημερομηνία: 26/5/2023 @ 15:28

Γνωρίστε τα δημοφιλέστερα λιμάνια της Αδριατικής με μία μοναδική κρουαζιέρα με το πολυτελές Norwegian Gem!


Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά προγράμματα με αναχωρήσεις τον Ιούνιο και πραγματοποιήστε την κρουαζιέρα των ονείρων σας σε προνομιακές τιμές.

 

Αναχώρηση από τη Βενετία στις 19 Ιουνίου με επιστροφή στον Πειραιά για Ριέκα, Χβαρ και Ντουμπρόβνικ στην Κροατία, Κότορ στο Μαυροβούνιο, Κέρκυρα, Μύκονο και Σαντορίνη (Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα).

Κόστος κατ' άτομο από €750 με φόρους και λιμενικά τέλη, πλήρη διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Βενετία με φόρους αεροδρομίου και αποσκευές και οργανωμένη οδική μεταφορά από το αεροδρόμιο από το λιμάνι της Βενετίας.

 

►Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 28 Ιουνίου με επιστροφή στη Βενετία για Βενετία, Κόπερ στη Σλοβενία, Ντουμπρόβνικ στην Κροατία, Κότορ στο Μαυροβούνιο, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Μύκονο και Σαντορίνη (Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα).

Κόστος κατ' άτομο από €900 με φόρους και λιμενικά τέλη, πλήρη διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια από Μπολόνια προς Αθήνα με φόρους αεροδρομίου και αποσκευές και οργανωμένη οδική μεταφορά από το λιμάνι προς το αεροδρόμιο της Μπολόνια.

Όποια κρουαζιέρα και αν επιλέξετε, οι άψογες υπηρεσίες της Norwegian Cruise Line σε συνδυασμό με την εμπειρία του γραφείου μας, σας υπόσχονται μία αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία!
 

 

Ημερολόγιο Blogs

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία