Αρχική :: Navihellas Blogs :: Κρουαζιέρες από Λαύριο, Πειραιά & Θεσσαλονίκη!

Κρουαζιέρες από Λαύριο, Πειραιά & Θεσσαλονίκη!

Ημερομηνία: 6/2/2024 @ 8:52

Ελληνικά Νησιά & Κουσάντασι:
- 3ήμερη Κρουαζιέρα σε Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ηράκλειο Κρήτης & Σαντορίνη με αναχώρηση κάθε Παρασκευή από το λιμάνι του Λαυρίου με κόστος από €249 κατ' άτομο (Αναλυτικό Πρόγραμμα).

- 4ήμερη Κρουαζιέρα σε Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο & Σαντορίνη με αναχώρηση κάθε Δευτέρα από το λιμάνι του Λαυρίου με κόστος από €349 κατ' άτομο (Αναλυτικό Πρόγραμμα).

- 7ήμερη Κρουαζιέρα σε Θεσσαλονίκη, Κουσάντασι, Ηράκλειο Κρήτης, Σαντορίνη, Μύκονο και Μήλο με αναχώρηση κάθε Σάββατο από το λιμάνι του Πειραιά με κόστος από €599 κατ' άτομο (Αναλυτικό Πρόγραμμα).

- 7ήμερη Κρουαζιέρα με αναχώρηση κάθε Κυριακή από το λιμάνι της Θεσαλονίκης σε Πειραιά, Κουσάντασι, Ηράκλειο Κρήτης, Σαντορίνη, Μύκονο και Μήλο από €599 κατ' άτομο (Αναλυτικό Πρόγραμμα).Ελληνικά Νησιά & Κωνσταντινούπολη:
- 7ήμερη Κρουαζιέρα σε Κωνσταντινούπολη, Μύκονο, Ηράκλειο Κρήτης, Μπόντρουμ (Αλικαρνασός) & Σαντορίνη με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά (Αναλυτικό Πρόγραμμα).

- 7ήμερη Κρουαζιέρα σε Κωνσταντινούπολη, Μύκονο, Ρόδο , Ηράκλειο Κρήτης, Σαντορίνη & Μύκονο με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά (Αναλυτικό Πρόγραμμα).

- 7ήμερη Κρουαζιέρα σε Κωνσταντινούπολη, Μύκονο, Ηράκλειο Κρήτης, Κω & Σαντορίνη με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά (Αναλυτικό Πρόγραμμα).Αδριατική & Βενετία:
- 7ήμερη Κρουαζιέρα από Πειραιά στο Σπλιτ (Κροατία), Βενετία, Μπρίντιζι & Μύκονο από €633 κατ' άτομο (Αναλυτικό Πρόγραμμα).

 

 

Ελληνικά Νησιά & Ιταλία:
- 7ήμερη Κρουαζιέρα από Πειραιά σε Κατάκολο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Μπάρι (Ιταλία) και Σαντορίνη από €633 κατ' άτομο (Αναλυτικό Πρόγραμμα).Ελλάδα, Τουρκία & Ιταλία:
- 7ήμερη Κρουαζιέρα από Πειραιά σε Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Κέρκυρα και Μπάρι (Ιταλία) από €543 κατ' άτομο (Αναλυτικό Πρόγραμμα).
 

Ημερολόγιο Blogs

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία