Αρχική :: Όλες οι Κρουαζιέρες

Όλες οι Κρουαζιέρες

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις κρουαζιέρες ή αυτές που ζητήσατε με την φόρμα αναζήτησης. Χρησιμοποιήστε την φόρμα αναζήτησης κρουαζιέρας για να βρείτε τις κρουαζιέρες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Κλικάρετε το "Αναλυτικά" σε κάθε κρουαζιέρα για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες
Βρέθηκαν 2 κρουαζιέρες σε 1 σελίδες

Φίλτρα Αναζήτησης:

κρουαζιέρα στην Ασία
από 1649

Απόδραση στην Ασία (MSC6)

11ήμερη κρουαζιέρα με το MSC Bellissima σε Κορέα - Ιαπωνία

Αναχώρηση από Τόκυο, Ιαπωνία

Μουροράν: Λιμάνι και πόλη που βρίσκεται στο Hokkaido της Ιαπωνίας. Είναι η πρωτεύουσα του υπομνήματος Iburi.Η προέλευση του ονόματος του Muroran προέρχεται από τη λέξη Ainu Mo Ruerani, που σημαίνει το κάτω μέρος μιας μικρής πλαγιάς. Η μικρή πλαγιά, μπροστά από τον πρώην ναό Senkai στο Sakimori-cho, σημειώνεται σε σχέση με το όνομα του Muroran.
Σάκατα: Πόλη στη βορειοδυτική ακτή του νησιού Honshu της Ιαπωνίας. Στο κέντρο, το Sankyo Soko είναι μια ομάδα αποθηκών που χτίστηκε το 1893. Υπάρχει το Ιστορικό Μουσείο του Σονάι Ράις, το Μουσείο Τέχνης Honma και το Μουσείο Φωτογραφίας του Ken Domon, αφιερωμένο στον φημισμένο κοινωνικό ρεαλιστή φωτογράφο. Βόρεια της πόλης, τα μονοπάτια οδηγούν στο ηφαίστειο Mount Chōkai.
Καναζάουα: Είναι η πρωτεύουσα του Νομού Ishikawa. Η πόλη Καναζάουα βρίσκεται στο βορειοδυτικό νομό Ishikawa στην περιοχή Hokuriku της Ιαπωνίας και συνορεύει με τη δυτική Θάλασσα και το νομό Toyama στα ανατολικά. Η πόλη βρίσκεται ανάμεσα στα ποτάμια Sai και Asano.
Μπούσαν: Το Μπούσαν, ή Πουσάν είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Κορέας μετά τη Σεούλ, το μεγαλύτερο λιμάνι στη Νότια Κορέα και το πέμπτο μεγαλύτερο λιμάνι στον κόσμο. Η πόλη βρίσκεται στην νότια άκρη της χερσονήσου της Κορέας.
Γιατσουσίρο Κουμαμότο: Είναι μια πόλη που βρίσκεται στο νομό Kumamoto της Ιαπωνίας. Το Yatsushiro είναι γνωστό σε τοπικό επίπεδο για πολλά προϊόντα. Βρίσκεται κατά μήκος του δέλτα του ποταμού Kuma, με θέα τον κόλπο Yatsushiro. Η πόλη αναπτύχθηκε γύρω από ένα ιερό Shintō που χτίστηκε κατά την περίοδο Heian 794-1185. Ήταν μια πόλη κάστρου και άρχισε την παραγωγή της κεραμικής τον 16ο αιώνα.
Κότσι: Eίναι η πρωτεύουσα του ομώνυμου Νομού και βρίσκεται στο νησί Σικόκου στην Ιαπωνία. Είναι η κύρια πόλη του νομού με άνω του 40% του πληθυσμού της. Σύμβολο της πόλης είναι το διάσημο πιάτο του, katsuo tataki, φτιαγμένο από ελαφρώς ξεφλουδισμένο και καρυκευμένο τόνο.
Οσάκα: Eίναι μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Ιαπωνίας και βρίσκεται στο δέλτα του ποταμού Γιόντο στην ακτή της Οσάκας. Η πόλη είναι πρωτεύουσα του νομού της Οσάκα και συχνά αναφέρεται σαν η δεύτερη πόλη της Ιαπωνίας, αν και παραδοσιακά στην Ιαπωνική ιστορία ήταν η εμπορική πρωτεύουσα της χώρας.
Τόκυο: Πρωτεύουσα της Ιαπωνίας και ένα από τα 47 νομαρχιακά διαμερίσματα της χώρας. Είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη του κόσμου με 13 εκατομμύρια κάτοικους ενώ στη γύρω περιοχή ζουν περίπου 36 εκατομμύρια άνθρωποι.

από 395

Κορέα & Ιαπωνία (MSC5)

5ήμερη κρουαζιέρα με το MSC Bellissima σε Κορέα - Ιαπωνία

Αναχώρηση από Τόκυο, Ιαπωνία

Τζέτζου: Είναι το μεγαλύτερο νησί που βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Κορεατικής Χερσονήσου και είναι το κύριο νησί της επαρχίας Τζέτζου της Νότιας Κορέας. Βρίσκεται στο Στενό της Κορέας και έχει μέτριο κλίμα. Η μοναδικότητα ότι το νησί έχει απομονωθεί από την ηπειρωτική χώρα, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της δικής του ακατάληπτης διαλέκτου από την κοινή κορεατική γλώσσα.
Καγκοσίμα: Eίναι η πρωτεύουσα του Νομού Kagoshima στο νότιο δυτικό άκρο του νησιού της Kyushu στην Ιαπωνία. Έχει το παρατσούκλι «Νάπολη της Ανατολής κόσμου για τη θέση της στον κόλπο, Aira Καλντέρα, με ζεστό κλίμα, και το εμβληματικό ηφαίστειο Sakurajima.
Τόκυο: Πρωτεύουσα της Ιαπωνίας και ένα από τα 47 νομαρχιακά διαμερίσματα της χώρας. Είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη του κόσμου με 13 εκατομμύρια κάτοικους ενώ στη γύρω περιοχή ζουν περίπου 36 εκατομμύρια άνθρωποι.

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Προσφορές Κρουαζιέρας

MATCH MY CRUISE

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να βρείτε την ιδανική κρουαζιέρα που ταιριάζει σε εσάς και την παρέα σας! Ακολουθείστε τα βήματα για να βρείτε τις κρουαζιέρες που σας ταιριάζουν:

Συμπληρώσατε επιτυχώς την φόρμα! Πατήστε την "Αναζήτηση" παρακάτω για να σας εμφανίσει τις κρουαζιέρες:

Βρέθηκαν Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία