Αρχική :: Navihellas Blogs :: Καλωσορίζουμε το MSC Seaview!

Καλωσορίζουμε το MSC Seaview!

Ημερομηνία: 17/5/2018 @ 9:34

Με μεγάλη μας χαρά και φέτος καλωσορίζουμε ένα ακόμη ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο της MSC Cruises, το MSC Seaview, ή αλλιώς «το πλοίο που ακολουθεί τον ήλιο».
Είναι το δεύτερο από τα δύο όμοια κρουαζιερόπλοια της γενιάς Seaside με μέγιστη χωρητικότητα 5.429 επισκεπτών, όπου μπορείτε να διαμείνετε σε πανέμορφες καμπίνες, να απολαύσετε ελκυστικούς  προορισμούς από το μπαλκόνι σας, όπου η απεριόριστη θέα στη θάλασσα είναι κάτι περισσότερο από ένα κομμάτι της φαντασίας σας.

Ακόμη πιο πολυτελής είναι η MSC Yacht Club Royal Σουίτα, η οποία επαναπροσδιορίζει την κομψότητα στη θάλασσα με αποκλειστική 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ και σύγχρονες ανέσεις που θα κάνουν την εμπειρία της  κρουαζιέρας σας αξέχαστη. Το MSC Seaview διαθέτει πανοραμικούς εξωτερικούς ανελκυστήρες με θέα στην πανέμορφη εξωτερική πισίνα. Ξεκουραστείτε στον ήλιο, κάντε μία δροσιστική βουτιά, απολαμβάνοντας πάντα την ομορφότερη θέα, αυτή της θάλασσας.

 Μην ξεχνάτε τον εντυπωσιακό υπαίθριο περίπατο στο 360° του MSC Seaview με περιοχές αναψυχής, γυάλινα κιγκλιδώματα, καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια . Βυθιστείτε στην αναζήτηση, στην ανακάλυψη και στη γνώση απολαμβάνοντας την κρουαζιέρα σας με το MSC Seaview με προσεγγίσεις όπως στη Βαλέτα, στην πολύχρωμη Βαρκελώνη, στην αυθεντική Νάπολη και στη γραφική Μεσσίνα.

Το Navihellas Κέντρο Κρουαζιέρας, θα επισκεφθεί το MSC Seaview στις 08 Ιουνίου 2018, στο λιμάνι της Γένοβας!

Ακολουθήστε το παρακάτω link για να ανακαλύψετε και εσείς το MSC Seaview, το κρουαζιερόπλοιο που έρχεται για να σας συναρπάσει!

https://www.youtube.com/watch?v=56If4G4Mhmg

31 Χρόνια, Ξέρουμε  τις κρουαζιέρες καλύτερα!

Ημερολόγιο Blogs

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία