Αρχική :: Navihellas Blogs :: Καλωσορίζουμε το Norwegian Encore!

Καλωσορίζουμε το Norwegian Encore!

Ημερομηνία: 4/11/2019 @ 16:00

Στις 30 Οκτωβρίου 2019 η Norwegian Cruise Line παρουσίασε το νεότερο κρουαζιερόπλοιο του στόλου της, το Norwegian Encore. Είναι το τέταρτο πλοίο της γενιάς Breakaway Class και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας συνδυάζοντας καινοτόμα τεχνολογία, υψηλής ποιότητας εστιατόρια και μοναδικά προγράμματα ψυχαγωγίας.

Το Norwegian Encore μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4.000 άτομα και υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας με επιλογές διασκέδασης που μπορούν να ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επιβάτη. Μερικές εναλλακτικές σας αποτελούν η μεγαλύτερη πίστα καρτ εν πλω μήκους 335 μέτρων, μια αρένα laser tag για μικρούς και μεγάλους έκτασης 930 τετραγωνικών μέτρων καθώς και ένας μικρός κόσμος εικονικής πραγματικότητας. Escape rooms, διαδραστικό θέατρο και προσομοιωτές οδήγησης είναι λίγες μόνο από τις διάφορες επιλογές ψυχαγωγίας με εικονική πραγματικότητα που προσφέρονται για να διασκεδάσουν τους επιβάτες κάθε ηλικίας.
 
Χαλαρώστε εν πλω σε ένα από τα πολλά μπαρ και εστιατόρια του πλοίου όπου θα γευτείτε μοναδικά πιάτα από διεθνείς κουζίνες ή απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό με ασύγκριτη θέα σε ένα από τα σαλόνια που προσφέρουν πανοραμική θέα 180 μοιρών.

Το Navihellas Κέντρο Κρουαζιέρας βρέθηκε στην πρώτη παρουσίαση του πλοίου στη Βρέμη και στο ταξίδι του προς το Σαουθάμπτον.

Το Norwegian Encore φέτος θα σας ταξιδέψει στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Καραϊβικής όπως το Μεξικό, το Πουέρτο Ρίκο και οι Μπαχάμες, προσφέροντας σας αξέχαστες στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης.

Ημερολόγιο Blogs

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία