navihellas blog banner 9344
Όλα τα Άρθρα Αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά με το MSC Lirica το 2021!

Αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά με το MSC Lirica το 2021!

Αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά με το MSC Lirica το 2021!

Ημερομηνία: 10/1/2020 @ 13:30

Το λιμάνι του Πειραιά γίνεται νέο λιμάνι επιβίβασης για την MSC Cruises (Homeport).
Νέα και καινοτόμα δρομολόγια 7 διανυκτερεύσεων για να ανακαλύψετε τα απίστευτα αξιοθέατα της Ανατολικής Μεσογείου.
Γενεύη, Ελβετία, 16 Δεκεμβρίου 2019 - Η MSC Cruises θα τοποθετήσει το MSC Lirica στην αγορά της Ανατολικής Μεσογείου το καλοκαίρι του 2021 με επιβίβαση και αποβίβαση στο λιμάνι του Πειραιά για όλη τη σεζόν (homeport).
Το κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica θα προσφέρει ένα νέο, καινοτόμο δρομολόγιο 7 ημερών, με 23 αναχωρήσεις από το Μάϊο έως και το Σεπτέμβριο του 2021 με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά. Τα λιμάνια προσέγγισης θα είναι η Μύκονος, η Χάιφα στο Ισραήλ, η Λεμεσός, η Ρόδος και το Κουσάντασι στην Τουρκία πριν επιστρέψει στον Πειραιά.

Ο κ. Angelo Capurro, Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises, δήλωσε: "Από τότε που επιβιβάστηκαν για πρώτη φορά Έλληνες επιβάτες στα κρουαζιερόπλοιά μας στην Ελλάδα το 2003, η παρουσία μας στη χώρα αυξήθηκε σημαντικά και θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας για την απίστευτη υποστήριξη που παρείχε η ελληνική αγορά τουρισμού συμβάλλοντας στο να οικοδομήσουμε με επιτυχία το όραμά  μας. Η σχέση με τα ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία έχει αναπτυχθεί με τόσο θετικό ρυθμό ώστε όλοι μπορούμε να στοχεύουμε σε ένα γεμάτο καλοκαίρι για το 2021, όταν το λιμάνι του Πειραιά θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου με τους επισκέπτες να επιβιβάζονται εκεί για πρώτη φορά. Καθώς συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε ως επιχείρηση και να εισάγουμε περισσότερα πλοία στο στόλο μας, τότε κοιτάζοντας στο μέλλον είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μεγαλύτερη παρουσία στην Ελλάδα”.

Το MSC Lirica προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία κρουαζιέρας με επίκεντρο την κομψότητα, την άνεση και τη φιλοξενία με 992 καμπίνες επισκεπτών.

Με ατμόσφαιρα απόλυτης χαλάρωσης, με υπέροχη εσωτερική θέα από το φουαγιέ και ανεμπόδιστη θέα στον ωκεανό, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μία πληθώρα από σαλόνια και μπαρ, όπως το γοητευτικό μπαρ Beverly Hills ή η παραδοσιακού αγγλικού στυλ Lord Nelson Pub, το τέλειο μέρος για ένα ποτό πριν το θέατρο.

Για οικογένειες με παιδιά, υπάρχει παιδότοτοπος που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον όμιλο LEGO και την εταιρία Chicco, υδάτινο πάρκο ψυγαγωγίας (spray park), δύο πισίνες, καθώς και ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά όλων των ηλικιών.

Το MSC Aurea Spa είναι η ιδανική επιλογή για χαλάρωση. Το Broadway Theatre προσφέρει διασκέδαση κάθε βράδυ. Με δύο κύρια εστιατόρια, έναν μπουφέ και το δημοφιλές Kaito Sushi Bar, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν επίσημες ή πιο casual επιλογές για φαγητό.

Η MSC Cruises σχεδιάζει επίσης να φέρει τους επισκέπτες της στην Αθήνα από τη Βόρεια Ευρώπη με προσφορές MSC Fly & Cruise για να επιβιβαστούν στα κρουαζιερόπλοιά της από το λιμάνι του Πειραιά.

Χαρακτηριστικά MSC Lirica
Όνομα πλοίου: MSC Lirica
Μεικτή χωρητικότητα: 65.591 τόνοι
Μέγιστη χωρητικότητα επιβατών: 2.679
Μέλη πληρώματος: 721
Αριθμός καμπινών: 992
Μήκος / πλάτος / ύψος: 274,9 μ / 32 μ / 54 μ
Μέγιστη ταχύτητα: 21,7 κόμβοι

Πληροφορίες για την MSC Cruises
Η MSC Cruises είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία κρουαζιέρας στον κόσμο. Με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας, η MSC Cruises είναι μέρος της Διεύθυνσης Κρουαζιερών του MSC Group, του ηγετικού ιδιωτικού ομίλου ναυτιλίας και εφοδιασμού με έδρα την Ελβετία.

Ο στόλος των 17 σύγχρονων και καινοτόμων κρουαζιερόπλοιων της MSC Cruises είναι από τους πλέον περιβαλλοντικά προηγμένους στη βιομηχανία. Η Εταιρεία δεσμεύεται στην περιβαλλοντική διαχείριση και εργάζεται για την ελαχιστοποίηση και τη συνεχή μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του στόλου της, τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά, χρησιμοποιώντας καινοτόμες θαλάσσιες και περιβαλλοντικές τεχνολογίες.

Μία άνευ προηγουμένου επένδυση ύψους 11,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα μεγαλώσει το στόλο των κρουαζιερόπλοιων της MSC Cruises σε 25 κρουαζιερόπλοια έως το 2027. Επιπρόσθετα, το τμήμα Κρουαζιέρων του ομίλου MSC, μεταξύ του 2023 και 2026, επενδύει επιπλέον 2 δισ. ευρώ στην κατασκευή τεσσάρων πολυτελών κρουαζιεροπλοίων (super yacht ships).

Με επιλογές κρουαζιέρας σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε πέντε ηπείρους, η MSC Cruises συγκεντρώνει πάνω από 180 εθνικότητες από όλο τον κόσμο, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή εμπειρία κρουαζιέρας εμπνευσμένη από την ευρωπαϊκή κληρονομιά της. Θα βρείτε διεθνή γεύματα, ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης, βραβευμένα οικογενειακά προγράμματα και την τελευταία λέξη-κλειδί για τη φιλική προς τον επιβάτη τεχνολογία.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές περιβαλλοντικής διαχείρισης της MSC Cruises στη διεύθυνση https://www.msccruises.com/sustainability.

http://<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/dnOvh6qHQjI" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΑΡΘΡΑ BLOG

ΑΡΘΡΑ BLOG ΑΝΑ ΜΗΝΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

Κλικάρετε τις ημερομηνίες με μπεζ φόντο για να δείτε τις αναχωρήσεις

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

7ήμερη κρουαζιέρα σε Ελληνικά νησιά - Τουρκία με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ελλάδα - Κροατία - Ιταλία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Sinfonia...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ιταλία και Ισπανία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Bellissima...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ισπανία - Ιταλία - Γαλλία - Μάλτα με το κρουαζιερόπλοιο MSC Grandiosa...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Seaside...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Seaside...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ισπανία - Ιταλία - Μάλτα - Γαλλία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Grandiosa...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ελληνικά νησιά - Τουρκία με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal...Αναλυτικά
9ήμερη κρουαζιέρα σε Ελλάδα - Τουρκία - Ρουμανία - Βουλγαρία με το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Jade...Αναλυτικά
4ήμερη κρουαζιέρα σε Ελληνικά Νησιά & Κουσάντασι με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia...Αναλυτικά