navihellas blog banner 9344
Όλα τα Άρθρα Μένουμε Σπίτι

Μένουμε Σπίτι

Μένουμε Σπίτι

Ημερομηνία: 13/4/2020 @ 21:36

Είμαστε όλοι αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη, απρόβλεπτη και συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση, η οποία έχει προκαλέσει σημαντική αναστάτωση στον τουριστικό κλάδο. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), κάθε επαγγελματικός κλάδος και κάθε άτομο ξεχωριστά πρέπει να συμμετέχει στην καταπολέμηση του ιού COVID-19 και εμείς με τη σειρά μας είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε και να σας συμβουλεύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έτσι οι περισσότερες πλοιοκτήτριες εταιρείες ακολουθούν τις συμβουλές και τις συστάσεις των επαγγελματιών του χώρου υγείας, αλλά και των ρυθμιστικών αρχών σε όλο τον κόσμο και ενεργούν αναλόγως, ώστε να μειωθεί σημαντικά ο κίνδυνος καραντίνας ή ιατρικής απομόνωσης των επιβατών και του πληρώματός της.

Πιο συγκεκριμένα η MSC Cruises, η Celestyal Cruises, η Cunard, η P&O Cruises αλλά και η Norwegian Cruise Line (NCL), έχουν ήδη ανακοινώσει τόσο τις μεταβολές στα δρομολόγιά τους, όσο και στην ακυρωτική τους πολιτική.

Παρακάτω παραθέτονται τα κυριότερα σημεία από τις ανακοινώσεις των εταιρειών, με σκοπό την έγκυρη ενημέρωση των επιβατών τους.


Σχετικά με την MSC Cruises, ενημερώνει τους επιβάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο, πως σταματάει όλες τις επιβιβάσεις των κρουαζιεροπλοίων της μέχρι και τις 29 Μαΐου 2020. Όσον αφορά τα πλοία που είναι ακόμη στη θάλασσα, θα ολοκληρώσουν την τρέχουσα διαδρομή τους για να επιστρέψουν οι επισκέπτες στους λιμένες αποβίβασής τους. Η MSC Cruises προσφέρει στους επιβάτες που επηρεάζονται οι κρατήσεις τους από αυτό το έκτακτο μέτρο τη δυνατότητα να μεταφέρουν το 100% των χρημάτων τους, συν ένα πρόσθετο γενναιόδωρο πιστωτικό όφελος για μια μελλοντική κρουαζιέρα της επιλογής τους σε οποιοδήποτε πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2021.
 

Σχετικά με τη Celestyal Cruises, αναστέλει προσωρινά τις κρουαζιέρες της, μεταξύ 14 Μαρτίου και 28 Ιουνίου 2020. Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν την 29η Ιουνίου 2020, με τον ανάλογο προγραμματισμό.
Για όσους επιβάτες έχουν καταβάλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και έχουν επηρεαστεί από αυτή την προσωρινή αναστολή, προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής είτε με εξαργύρωση για μία μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit) αξίας 120% της αξίας της αρχικής κράτησης, είτε επιστροφή του συνολικού ποσού που είχαν καταβάλει. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να εξαργυρώσουν για μια μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit) μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2021, σε οποιοδήποτε από τα δρομολόγιά. Για πρόσθετη ευελιξία, οποιοσδήποτε έχει επιλέξει να πάρει μελλοντική κρουαζιέρα αλλά τελικά δεν είναι σε θέση να αξιοποιήσει την εξαργύρωση μέσα στο διάστημα που έχει οριστεί, θα λάβει αυτόματα επιστροφή χρημάτων ίση με το αρχικό ποσό που καταβλήθηκε στην Celestyal Cruises, μετά τη λήξη ισχύος της.
Οι αναχωρήσεις δρομολογίων που ακυρώνονται είναι:
• «3 Ήπειροι», 7 διανυκτερεύσεων - 14, 21 και 28 Μαρτίου 2020
• «Εκλεκτό Αιγαίο»,
7 διανυκτερεύσεων - 4, 11, 18 και 25 Απριλίου 2020
• «Εικόνες του Αιγαίου» 3 και 4 διανυκτερεύσεων – από τις 16 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου 2020.

H Cunard καθώς και η P&O Cruises,  επεκτείνει την παύση λειτουργίας των κρουαζιεροπλοίων της μέχρι τις 15 Μαΐου 2020, ως αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων επιπτώσεων του COVID-19 και ακολουθώντας τις παγκόσμιες κατευθυντήριες γραμμές. Στις κρατήσεις που ακυρώθηκαν λόγω της αναστολής των δρομολογίων, θα δοθεί εξαργύρωση για μελλοντική κρουαζιέρα αξίας 125%.
Η Norwegian Cruise Line (NCL) Η Norwegian Cruise Line (NCL) ανακοίνωσε την αναστολή όλων των προγραμμάτων της εως τις 10 Μαΐου 2020, με στόχο να συμβάλει στις παγκόσμιες προσπάθειες της μείωσης εξάπλωσης του κορωνοϊού. Επίσης η πλοιοκτήτρια εταιρεία έχει τροποποιήσει προσωρινά την πολιτική ακυρώσεών της, προσφέροντας σε όλους τους επιβάτες με προγραμματισμένα δρομολόγια στο παραπάνω χρονικό διάστημα, επιστροφή του 125% του εισιτηρίου με τη μορφή πίστωσης για μελλοντική κρουαζιέρα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Για τους επιβάτες που δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση της προσφερόμενης μελλοντικής πίστωσης η εταιρεία τους επιστρέφει το 100% του συνολικού ποσού του προγράμματός τους. Τέλος, ως μπόνους για τους επιβάτες που επηρεάζονται από την προσωρινή αναστολή των δρομολογίων, η NCL τους προσφέρει μαζί με το πιστωτικό τους και έκπτωση 20% για ταξίδια από την 1η Ιουλίου 2020 μέχρι και τις 31η Δεκεμβρίου 2022. Για να λάβετε αυτή τη προσφορά θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.

Τo Navihellas Κέντρο Κρουαζιέρας είναι πάντοτε δίπλα στους επιβάτες και σέβεται απόλυτα τις επιλογές του, αλλά και τις παγκόσμιες οδηγίες σχετικά με την υγεία.Βρισκόμαστε πάντοτε στην απόλυτη διαθεσή σας για οποιαδήποτε απορία έχει δημιουργηθεί από πλευράς σας και φυσικά για να προγραμματίσουμε μαζί την επόμενη αξέχαστη εμπειρία της κρουαζιέρας σας.
Σχετικές Αναζητήσεις:
μένουμεσπίτι

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΑΡΘΡΑ BLOG

ΑΡΘΡΑ BLOG ΑΝΑ ΜΗΝΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

Κλικάρετε τις ημερομηνίες με μπεζ φόντο για να δείτε τις αναχωρήσεις

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

7ήμερη κρουαζιέρα σε Κοπεγχάγη - Γερμανία - Σουηδία - Εσθονία - Ρωσία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Poesia...Αναλυτικά
12ήμερη κρουαζιέρα σε Γερμανία - Πολωνία - Λιθουανία - Λετονία - Εσθονία - Ρωσία - Φιλανδία - Σουηδία - Δανία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Poesia...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ιταλία - Κροατία - Ελλάδα - Μάλτα - Σικελία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Τενερίφη - Γκραν Κανάρια - Μαρόκο με το κρουαζιερόπλοιο Marella Explorer...Αναλυτικά
14ήμερη κρουαζιέρα σε Γαλλία - Πορτογαλία - Ισπανία - Ολλανδία - Γερμανία - Ηνωμένο Βασίλειο με το κρουαζιερόπλοιο MSC Preziosa...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ελλάδα - Αίγυπτος - Ισραήλ - Κύπρος - Τουρκία με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal...Αναλυτικά
14ήμερη κρουαζιέρα σε Ιταλία - Κροατία - Ελλάδα - Ισραήλ - Τουρκία με το κρουαζιερόπλοιο Veendam...Αναλυτικά
11ήμερη κρουαζιέρα σε Δανία - Νορβηγία - Γερμανία - Εσθονία - Ρωσία - Φιλανδία - Σουηδία με το κρουαζιερόπλοιο Sky Princess...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Γερμανία - Γαλλία - Ηνωμένο Βασίλειο - Πορτογαλία - Ισπανία - Ολλανδία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Preziosa...Αναλυτικά
9ήμερη κρουαζιέρα σε Ελλάδα, Ιταλία και Τουρκία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Fantasia...Αναλυτικά