navihellas blog banner 9344
Όλα τα Άρθρα ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ…

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ…

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ…

Ημερομηνία: 6/7/2020 @ 12:36

Σχετικά με την MSC Cruises, ενημερώνει τους επιβάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο, πως διευρύνει την αναστολή των δρομολογίων της μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2020.
Η MSC Cruises προσφέρει στους επιβάτες που επηρεάζονται οι κρατήσεις τους από αυτό το έκτακτο μέτρο τη δυνατότητα να μεταφέρουν το 100% των χρημάτων τους, συν ένα πρόσθετο γενναιόδωρο πιστωτικό όφελος για μια μελλοντική κρουαζιέρα της επιλογής τους σε οποιοδήποτε πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2021.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πακέτα αποζημίωσης της MSC Cruises, πατήστε εδώ.

Η Celestyal Cruises, βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, πήρε τη δύσκολη αλλά υπεύθυνη απόφαση να ανακοινώσει την παράταση της αναστολής των κρουαζιέρων της μέχρι τις 06 Μαρτίου 2021.
Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης (Future Cruise Credit) μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2021, για οποιοδήποτε από τα δρομολόγια της Celestyal Cruises έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2022. Για επιπλέον ευελιξία, οποιοσδήποτε δεν αξιοποιήσει το δικαίωμα εξαργύρωσης (Future Cruise Credit) έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2021, θα λάβει αυτόματα επιστροφή χρημάτων, ίση με το αρχικό ποσό που καταβλήθηκε στη Celestyal Cruises, μετά τη λήξη της δυνατότητας εξαργύρωσης.

H Cunard επεκτείνει την παύση λειτουργίας του Queen Mary 2 και του Queen Victoria 2 έως 01 Νοεμβρίου 2020 ενώ για το Queen Elizabeth έως τις 23 Νοεμβρίου 2020 ως αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων επιπτώσεων του COVID-19 και ακολουθώντας τις παγκόσμιες κατευθυντήριες γραμμές. Αντίστοιχα η η P&O Cruises θα επανεκκινήσει τις κρουαζιέρες της στις 16 Οκτωβρίου 2020.
Στις κρατήσεις που ακυρώθηκαν λόγω της αναστολής των δρομολογίων, θα δοθεί εξαργύρωση για μελλοντική κρουαζιέρα αξίας 125%, για ταξίδια που μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Η Norwegian Cruise Line (NCL) ανακοίνωσε την αναστολή όλων των προγραμμάτων της έως και τις 31 Ioυλίου 2020, με στόχο να συμβάλει στις παγκόσμιες προσπάθειες της μείωσης εξάπλωσης του κορωνοϊού. Επίσης η πλοιοκτήτρια εταιρεία έχει τροποποιήσει προσωρινά την πολιτική ακυρώσεών της, προσφέροντας σε όλους τους επιβάτες με προγραμματισμένα δρομολόγια από 13 – 17 Μαρτίου 2020, επιστροφή του 150% του εισιτηρίου και για αναχωρήσεις από 17 Μαρτίου – 31 Ιουλίου, επιστροφή του 125% του εισιτηρίου,  με τη μορφή πίστωσης για μελλοντική κρουαζιέρα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Για τους επιβάτες που δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση της προσφερόμενης μελλοντικής πίστωσης η εταιρεία τους επιστρέφει το 100% του συνολικού ποσού του προγράμματός τους.

H Holland America, λόγω των συνεχιζόμενων ταξιδιωτικών περιορισμών, του κλεισίματος των λιμένων και των γύρω παγκόσμιων ανησυχιών για την υγεία όλων μας, μαζί με την πρόσφατη σύσταση των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, επεκτείνει την παύση των δρομολογίων της σε Ευρώπη, Αλάσκα και Καναδά για όλο το 2020.
Όσοι επιβάτες έχουν πραγματοποιήσει κρατήσεις και έχουν ακυρωθεί θα λάβουν πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα με ημερομηνία αναχώρησης μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022, αρκεί η κράτηση της νέας κρουαζιέρας να πραγματοποιηθεί έως και 12 μήνες από την ημέρα έκδοσης του πιστωτικού.

Η Marella Cruises ακολουθώντας επίσης τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αναστέλλει όλα τα δρομολόγια των κρουαζιερόπλοιών της έως και τις 30 Ιουλίου 2020.
Η εταιρεία προσφέρει πιστωτικό Voucher για την πλήρη αξία των διακοπών σας και ένα επιπλέον κίνητρο κράτησης έως και 20%.

Λόγω της μειωμένης διαθεσιμότητας αεροπορικών πτήσεων, του κλεισίματος των λιμένων κρουαζιέρας σε περιοχές ανά τον κόσμο και άλλων παραγόντων που επηρεάζουν τα διεθνή ταξίδια, η Princess Cruises επεκτείνει την παύση των προγραμμάτων της έως το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου του 2020.
Πιο συγκεκριμένα:
•    Όλα τα προγράμματα για Αλάσκα με το Emerald Princess και με το Ruby Princess.
•    Όλες τις κρουαζιέρες στην Ευρώπη με τα Enchanted Princess, Regal Princess, Sky Princess, Crown Princess και Island Princess.
•    Τις κρουαζιέρες στην Καραϊβική και τον Καναδά με το Caribbean Princess και με το Sky Princess.
•    Τα προγράμματα από Ιαπωνία με τo Diamond Princess.
•    Τις κρουαζιέρες στην Αυστραλία με το Sapphire Princess και το Sea Princess.
•    Τις κρουαζιέρες από με το Majestic Princess.
•    Και όλα τα προγράμματα σε Χαβάη και Γαλλική Πολυνησία μέχρι το Νοέμβριο.

H Seabourn, η εταιρεία που έχει συνδεθεί με την απόλυτη ταξιδιωτική πολυτέλεια στον κόσμο, ανακοίνωσε πως επεκτείνει την παύση των πέντε κρουαζιερόπλοιών της ως εξής:
•    Seabourn Odyssey: παύση δρομολογίων για την Ευρώπη έως τις 20 Νοεμβρίου 2020.
•    Seabourn Sojourn: παύση δρομολογίων για την Αλάσκα έως τις 13 Οκτωβρίου 2020.
•    Seabourn Quest: παύση δρομολογίων για Καναδά έως τις 06 Νοεμβρίου 2020.
•    Seabourn Encore: παύση δρομολογίων για την Ευρώπη έως τις 19 Οκτωβρίου 2020.
•    Seabourn Ovation: παύση δρομολογίων για την Ευρώπη έως τις 06 Νοεμβρίου 2020.
Σε κάθε περίπτωση, οι επιβάτες που είχαν κρατήσει την κρουαζιέρα τους και ακυρώθηκε λόγων αυτών των έκτακτων συνθηκών θα λάβουν πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα ύψους 125% του εισιτηρίου τους.

H Pullmantur Cruises έχοντας ως πρώτη προτεραιότητά της την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματός της, αποφάσισε να παρατείνει την αναστολή των δρομολογίων της μέχρι τις 03 Ιουλίου 2020. Όσοι επιβάτες έχουν προβεί σε κρατήσεις, οι οποίες ακυρώθηκαν θα λάβουν πιστωτικό για μελλοντική κρουαζιέρα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΑΡΘΡΑ BLOG

ΑΡΘΡΑ BLOG ΑΝΑ ΜΗΝΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

Κλικάρετε τις ημερομηνίες με μπεζ φόντο για να δείτε τις αναχωρήσεις

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

7ήμερη κρουαζιέρα σε Κοπεγχάγη - Γερμανία - Σουηδία - Εσθονία - Ρωσία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Musica...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ελλάδα, Τουρκία, Ισραήλ και Κύπρος με το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Pearl...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ελλάδα - Κροατία - Ιταλία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Magnifica...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ελλάδα και Κύπρος με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ιταλία - Ισπανία - Γαλλία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Seaview...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ιταλία και Μάλτα με το κρουαζιερόπλοιο MSC Grandiosa...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Δανία - Φιλανδία - Ρωσία - Εσθονία - Γερμανία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Virtuosa...Αναλυτικά
4ήμερη κρουαζιέρα σε Ελληνικά Νησιά & Κουσάντασι από € 280 κατ΄άτομο με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Τενερίφη - Γκραν Κανάρια - Μαρόκο με το κρουαζιερόπλοιο Marella Explorer...Αναλυτικά
5ήμερη κρουαζιέρα σε Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Virtuosa...Αναλυτικά