Αρχική :: Navihellas Blogs :: Καλωσορίζουμε το MSC World Europa!

Καλωσορίζουμε το MSC World Europa!

Ημερομηνία: 11/11/2022 @ 10:04

Το MSC World Europa έφτασε στη Ντόχα για την φαντασμαγορική τελετή της βάφτισης του!
Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της MSC Cruises είναι το πρώτο της γενιάς World Class και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας συνδυάζοντας πρωτοποριακό σχεδιασμό, τεχνολογία αιχμής, υψηλής ποιότητας εστιατόρια και ατελείωτες επιλογές διασκέδασης για κάθε ηλικία. Διαθέτει έξι πισίνες και ένα τεράστιο υδάτινο πάρκο, και σήμα κατατεθέν του πλοίου είναι η μεγαλύτερη τσουλήθρα εν πλω που εκτείνεται σε ύψος 11 καταστρωμάτων!

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στον Περσικό Κόλπο στις 20 Δεκεμβρίου και θα σας ταξιδέψει με ασφάλεια και πολυτέλεια σε Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Ντόχα, Νησί Σερ Μπανί Γιας και Σαουδική Αραβία (Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα).
Από τον Απρίλιο και έπειτα, το MSC World Europa θα συνεχίσει τα ταξίδια του στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Δυτικής Μεσογείου με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις για Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Μάλτα (Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα).

Η εντυπωσιακή βάφτιση του θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2022, και όπως σε κάθε προηγούμενο ανάλογο γεγονός έτσι και σε αυτό, το Navihellas Κέντρο Κρουαζιέρας θα είναι εκεί  για να σας χαρίσει αποκλειστικές εικόνες από την πιο λαμπερή στιγμή του νέου κρουαζιερόπλοιου!

Ημερολόγιο Blogs

Αναζήτηση στις Κρουαζιέρες

Μενού

Κρουαζιέρες

Προσφορές

Επικοινωνία