main banner

Εταιρεία Κρουαζιέρας: Crystal Cruises

Crystal Experience!

H βραβευμένη εταιρεία Crystal Cruises σας προσκαλεί να σας κρουαζιερίσει παρέχοντας ‘εμπλουτισμένα’ προγράμματα κρουαζιέρας, κρουαζιέρες με επιπλεόν παροχές... Δοκιμάστε, λοιπόν, να μάθετε μια νέα ξένη γλώσσα ή δοκιμάστε την δεξιοτεχνία σας στην εκμάθηση πιάνου... όλα αυτά εν πλω, ανεξάρτητα από τα ήδη υπάρχοντα ενδιαφέροντά σας, οι επιλογές σας είναι ατελείωτες.

Βρείτε το ταλέντο σας εν πλω στα κρουαζιερόπλοια της Crystal, και επιλέξτε ανάμεσα στο Ινστιτούτο Μάθησης, Βerlitz, Yamaha, Tai Chi,  Διαλέξεις Ευεξίας, Γευσιγνωσία από την εταιρεία Wine διαθέτει εκπαιδευτικούς επί του πλοίου σε κάθε ταξίδι, για την άρτια παροχή οδηγιών γευσιγνωσίας κρασιού. Εναλλακτικά επιλέξτε ... Τέχνη, ενα μεγάλο μέρος της ταξιδιωτικής σας εμπειρίας αντανακλάται στην συλλογή έργων τέχνης, περίτεχνα και απλά, γεμάτα μνήμες απο κάθε προορισμό σας. Παρακαλουθήστε το  Masterpiece Πρόγραμμα Art κρυστάλλου που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας έργο τέχνης, μοναδικό στην ατομική εμπειρία σας και το προσωπικό ύφος.

Τα αστέρια λάμπουν φωτεινότερα στην θάλασσα.
Μεγάλα αστέρια και τεράστια ονόματα εμπιστεύονται την εταιρεία Crystal για τις κρουζιέρες τους όπως ο Hugh Downs, Marlin Fitzwater, Ruth Westheimer, Γενική Perry Smith, Πρέσβης Marc Ginsberg, ο γερουσιαστής Phil Gramm, Johnny Bench, Dinesh D' Souza, James Carville, η Μαρία Matalin και ο Jack Hana.

Ηλεκτρονική πολιτεία
Για πάνω από μια δεκαετία, η εταιρεία προσφέρει Ενα Ηλεκτρονικό πανεπιστήμιο εν πλω...καθώς  έχει στην πρώτη γραμμή των ταξιδιών πολυτελείας όλες τις σύγχρονες δυνατότητες εμπλουτισμού σύμφωνα με την δραματική εξέλιξη του Διαδικτύου και της ψηφιακής επικοινωνίας. Η ευρύτητα των παροχών είναι απαράμιλλη τόσο στην ποικιλία όσο και στην πρωτοτυπία της, καθώς η Crystal προσφέρει περισσότερους υπολογιστές ανά επισκέπτη από οποιοδήποτε άλλο κρουαζιερόπλοίο οποιασδήποτε εταιρείας, ΠΑρέχει, επίσης, 24 - ωρη πρόσβαση στο Internet από κάθε εργαστήριο υπολογιστών και από κάθε καμπίνα. Η ειδική  ομάδα εξυπηρέτησης των συγκεκριμένων παροχών, προσφέρει οδηγίες για θέματα που κυμαίνονται από βασικές δεξιότητες πληροφορικής στο e-mail, το Word, το Excel έως προηγμένες γνώσεις στο φινίρισμα ψηφιακής φωτογραφίας και στον σχεδιασμό ιστοσελίδας.

Βιβλιοθήκη
Για τους λάτρεις του βιβλίου, της λογοτεχνίας και της γνώσης, η βιβλιοθήκη κάθε πλοίου της Crystal περιέχει πάνω από 2.000 βιβλία σχετικά με θέματα που κυμαίνονται από κλασσικές δημοφιλείς βιογραφίες έως και τα πλεόν σύγχρονα μυστήρια της ιστορίας. Υπάρχει, επίσης, μια διασκεδαστική επιλογή ανάμεσα σε 1.000 τίτλους ταινιών DVD και επιτραπέζια παιχνίδια, που μπορούν να δανείζονται χωρίς χρέωση για τη διασκέδασή σας κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

Ψυχαγωγία
Συνδυάζοντας απο το West End εως και το Broadway , το Χόλιγουντ και το Λας Βέγκας, τα μοναδικά ποικίλα αφιερώματα και προγράμματα ψυχαγωγίας,  θεωρούντε σταθερά ως τα καλύτερα που θα συναντήσετε ποτέ εν πλω.  Σε σχεδόν κάθε κλαδική δημοσκόπηση, Crystal Cruises κατατάσσεται ως το νούμερο ένα για την εξαιρετική ψυχαγωγία που προσφέρει στους επιβάτες της. Με ποικίλα προγράμματα δραστηριοτήτων και την ψυχαγωγία να πρωταγωνιστεί στην ζωή στο πλοίο, ακόμα και οι πιο απαιτητικοί θεατρόφιλοι και λάτρεις του χορού, μένόυν απόλυτα ικανοποιημένοι και διασκεδάζουν με την ψυχή τους.
Επίσης, χαλαρώστε σε ειδικούς χώρους spa & κάντε τα ψώνια σας εν πλω στα εμπορικά καταστήματα επιλέγοντας ανάμεσα σε εξαίσια κοσμήματα, ρολόγια πολυτελείας, συναρπαστική ποικιλία από παγκοσμίου φήμης συλλεκτικά και υψηλή μόδα για ανδρες και γυναίκες, με μια εντυπωσιακή ποικιλία απο αξεσουάρ σχεδιαστών, αρώματα και καλλυντικά.  

Ψυχαγωγία παιδιών
Ψυχαγωγία και προγράμματα δραστηριοτήτων και για τα παιδιά καθώς η εταιρεία Crystal προάγει την οικογενειακή κρουαζιέρα. Ειδικοί χώροι για παιχνίδι, για μικρά και μεγάλα παιδιά και δραστηριότητες προσαρμοσμένες σε κάθε ηλικία. Με ειδικό Menu φαγητού για τους μικρούς μας φίλους και δυνατότητα φύλαξης βρεφών για να χαλαρώσουν οι μεγάλοι.

Σχετικά Βίντεο:

Κατεβάστε Ενημερωτικά Φυλλάδια της Εταιρείας:

Για να δείτε τα φυλλάδια πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το πρόγραμμα Adobe Reader

Τα Κρουαζιερόπλοια της Εταιρείας:

Χωρητικότητα: 3.300 τόνοι Κατασκευή: 2015 Καταστρώματα: 4 Μήκος: 82,2 μέτρα Πλάτος: 14 μέτρα Βύθισμα: 3 μέτρα Επιβάτες: 62 Καμπίνε... Αναλυτικά
Χωρητικότητα: 68.870 τόνοι Κατασκευή: 2003 Καταστρώματα: 9 Mήκος: 250 μέτρα Πλάτος: 34μέτρα Βύθισμα: 7,6 μέτρα Επιβάτες: 1.100 Καμ... Αναλυτικά
Χωρητικότητα: 51.044 τόνοι Κατασκευή: 1995 Καταστρώματα: 8 Mήκος: 237,1 μέτρα Πλάτος: 30,2 μέτρα Βύθισμα: 7,6 μέτρα Επιβάτες: 960/... Αναλυτικά

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Αναχώρηση Από:
Αναχώρηση Έως:
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

Επιλέξτε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει για να δείτε τις κρουαζιέρες

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

7ήμερη κρουαζιέρα σε Ελλάδα - Κροατία - Ιταλία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Musica...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ελλάδα - Τουρκία - Ιταλία - Κροατία με το κρουαζιερόπλοιο Oosterdam...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Seaside...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ελληνικά νησιά - Τουρκία με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ιταλία - Μάλτα - Ισπανία - Γαλλία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Seaview...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ιταλία - Γαλλία - Ισπανία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Meraviglia...Αναλυτικά
9ήμερη κρουαζιέρα σε Γερμανία - Αγγλία - Γαλλία - Ισπανία - Πορτογαλία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Magnifica...Αναλυτικά
11ήμερη κρουαζιέρα σε Δανία - Νορβηγία - Γερμανία - Βέλγιο - Αγγλία με το κρουαζιερόπλοιο Enchanted Princess...Αναλυτικά
16ήμερη κρουαζιέρα σε Αγγλία - Ισλανδία - Νορβηγία με το κρουαζιερόπλοιο Island Princess...Αναλυτικά
7ήμερη κρουαζιέρα σε Ιταλία - Γαλλία - Ισπανία με το κρουαζιερόπλοιο MSC Meraviglia...Αναλυτικά
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΙΜΑΝΙΩΝ
Αναζητήστε το λιμάνι που σας ενδιαφέρει στα ελληνικά και στην λίστα που θα εμφανιστεί επιλέξτε το.
Όλα τα Λιμάνια Κρουαζιέρας