Αμβούργο, Γερμανία

Η Ελεύθερη και χανσεατική πόλη του Αμβούργου  είναι η δεύτερη σε πληθυσμό μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, η πράσινη μητρόπολη της Ευρώπης στους ποταμούς Alster και Elbe.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΜε εξωστρέφεια και θαλασσινή γοητεία, το χανσεατικό Αμβούργο συγκαταλέγεται στις ομορφότερες μητροπόλεις της Ευρώπης και προσφέρει στους επισκέπτες του γνήσια αστική αλλά και φυσική ζωή. Μια ποικιλία απο εστιατόρια και ξενοδοχεία, θέατρα και μαγαζία, τις ακτές του αριστοκρατικού Elbe, το καταπράσινο Alster, αξιοθέατα που εξιστορούν τα περισσότερα πάνω απο 1200 χρόνια ύπαρξης και ένα λιμάνι που σφύζει απο ζωή.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο"Η πράσινη μητρόπολη στο νερό", το Αμβούργο, είναι ένα από τα 16 γερμανικά ομόσπονδα κρατίδια και αποτελεί οικονομικό και πολιτισμικό κέντρο ολόκληρης της Βόρειας Γερμανίας. Έχει 2.302 γέφυρες, περισσότερες από όσες η Βενετία και το Άμστερνταμ μαζί. Είναι επίσης το μεγαλύτερο λιμάνι της Γερμανίας και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΑφθονο πράσινο, βαθυγάλαζες θάλασσες αποδεικνύουν ότι η ζωή στην πόλη του Αμβούργου συνδυάζεται άψογα με την φυσική ομορφιά.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Αμβούργο, Γερμανία