Σαν Σεμπάστιαν (Λα Γκομέρα), Ισπανία

Σαν Σεμπαστιάν - San Sebastian, είναι πόλη και μικρό τουριστικό λιμάνι (διαθέτοντας μαρίνα), στη νότια Ισπανία, πρωτεύουσα της επαρχίας Guipúzcoa της αυτόνομης Χώρας των Βάσκων, σημαντικό για την αλιεία, και μοντέρνο τουριστικό θέρετρο με μια υπέροχη παραλία, γνωστή ως La Concha, (Λα Κοντσά ή παραλία Λα Κόντσα).
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Σαν Σεμπαστιάν ιδρύθηκε το 1524 και η παλαιά πόλη στηρίζεται σε ένα αμμώδη ισθμό που συνδέει την ηπειρωτική χώρα με το δύσκολο και βαρύ Monte Urgull, το οποίο περιβάλλεται από το 16ο αιώνα La Mota. Η σύγχρονη πόλη εκτείνεται κατά μήκος των οχτών του ποταμού Ουρουμέα ή Ρίου Ουρουμέα.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣτο Σαν Σεμπαστιάν βρίσκονται πολλά από τα εκθέματα της τέχνης της Ισπανίας, ενώ υπάρχει το παλάτι Μιραμάρ και το παλάτι Αγιέτε με τους υπέροχους κήπους τους, τα παλιά σπίτια της Βασιλίας. Στην πόλη του Σαν Σεμπαστιάν στεγάζονται δύο πανεπιστήμια του Ντεουστό και το πανεπιστήμιο της χώρας του Βάσκον. Ο πληθυσμός της πόλης είναι 186.185 κάτοικοι (2011).
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σαν Σεμπάστιαν (Λα Γκομέρα), Ισπανία