Πρίνσες Κέϊς, Μπαχάμες

Princess Cays είναι τουριστικό θέρετρο στο νότιο άκρο του νησιού της Ελευθερίας, Μπαχάμες. Είναι ιδιοκτησία της Princess Cruises, που την χρησιμοποιεί ως λιμάνι προσεγγίσεων στις κρουαζιέρες της στην Καραϊβική.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Princess Cays βρίσκεται περίπου 50 μίλια (80 χλμ.) Από το Νασάου, Μπαχάμες.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν, καγιάκ, ναυαγοσωστικές εκδρομές με μπανάνα, κωπηλασία με κωπηλασία, σκι, κολύμβηση με αναπνευστήρα, αλεξίπτωτο, ιστιοπλοΐα ή waverunning. Υπάρχουν επίσης γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ.  Cabanas είναι διαθέσιμα για καθημερινή ενοικίαση. Τα αγγλικά ομιλούνται και χρησιμοποιείται αμερικανικό νόμισμα.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο νησί έχει τροπικό κλίμα, με μικρή εποχιακή διακύμανση. Οι θερμοκρασίες του χειμώνα φθάνουν περίπου στους 75 ° F (24 ° C) βαθμούς την ημέρα. Οι θερινές θερμοκρασίες φθάνουν περίπου στους 27-29 ° C κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Πρίνσες Κέϊς, Μπαχάμες