Πουέρτο Καλντέρα, Κόστα Ρίκα

Πουέρτο Καλντέρα - Puerto Caldera  ή Καλντέρα είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο λιμάνι της Κόστα Ρίκα για εμπορικές χρήσεις στην ακτή του Ειρηνικού για τη χώρα αυτ.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΒρίσκεται στην περιοχή Caldera της γωνίας Esparza, στην επαρχία Puntarenas. Η θέση του καλύπτει τον ομώνυμο κόλπο, στην είσοδο του κόλπου της Νικόγιας. Η πόλη του Puntarenas βρίσκεται 28 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από αυτό το λιμάνι και η Orotina είναι περίπου 26 χιλιόμετρα ανατολικά.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο λιμάνι της Καλντέρας που χρησιμοποιείται δημιουργήθηκε τεχνητά το 1978, ξεκινώντας από το 1981 μέχρι το 1981.Από τότε αντιπροσωπεύει το κύριο σημείο εισαγωγής και εξαγωγής της ακτής του Ειρηνικού αυτού του μικρού έθνους.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΕπί του παρόντος, το διαχειρίζεται η Sociedad de Portuaria Καλντέρα και η εταιρεία Καλντέρα λιμάνι Granelera, σταθερή Κόστα Ρίκα / την Κολομβία 40% / 60%, με τους οποίους Κόστα Ρίκα έχει μια 20ετή σύμβαση για τη διαχείριση του λιμένα.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Πουέρτο Καλντέρα, Κόστα Ρίκα