Λος Άντζελες (Καλιφόρνια), Η.Π.Α.

Σε μια τεράστια κοιλάδα ανάμεσα σε ψηλά βουνά και στον Ειρηνικό, το Λος Άντζελες αποτελείται από πολλές μικρές πόλεις που ενοποιήθηκαν με το πέρασμα του χρόνου, όπως η Pasadena, το Anaheim, η Santa Monica ή το Malibu.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο ίδιο το Λος Άντζελες σημαίνει «οι Άγγελοι» και  θεωρείται η πόλη του αυτοκινήτου, και όχι άδικα, αφού χωρίς αυτοκίνητο δεν πας πουθενά.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟι πιο ρομαντικοί μπορούν να απολαύσουν μια βαρκάδα στο λιμάνι του Huntington ή έναν περίπατο στα κανάλια της «Βενετίας της Αμερικής», που δημιούργησε το 1905 ο Abbot Kinney. Για όσους δεν θέλουν να ξεκινήσουν την εξερεύνηση από την περιφέρεια, το κέντρο του Λος Άντζελες προσφέρει αμέτρητες επιλογές ψυχαγωγίας, shopping και γνωριμίας με την πόλη. Μεταξύ άλλων, εδώ βρίσκεται το Walt Disney Concert Hall, μία από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες του Καναδού starchitect Frank Gehry, η Γειτονιά των Τεχνών, όπου τα άλλοτε βιομηχανικά κτίρια έχουν μετατραπεί σε ατελιέ καλλιτεχνών, η Γειτονιά της Μόδας, με περισσότερα από 1.000 καταστήματα κι ελκυστικές προσφορές, καθώς και η Chinatown, σκηνικό της ομώνυμης ταινίας του Ρόμαν Πολάνς.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΚάθε συζήτηση εδώ αρχίζει με την ερώτηση «Από πού είσαι;», ενώ γειτονιές όπως η Chinatown, η Little Armenia, η Thai Town, η Little Ethiopia ή το Little Tokyo μαρτυρούν τον πολυεθνικό χαρακτήρα της πόλης.

Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Λος Άντζελες (Καλιφόρνια), Η.Π.Α.