Βανκούβερ, Καναδάς

Βανκούβερ, το Hollywood του Βορρά και μια καταπληκτική αγορά ιδιωτικών κατοικιών υψηλής αισθητικής.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πρωτεύουσα της δασοσκέπαστης πολιτείας British Columbia είναι μια εντυπωσιακή μεγαλούπολη που συνδυάζει την ποιότητα ζωής με τις άφθονες φυσικές ομορφιές και την επαφή με την ύπαιθρο

Κτισμένη στο νοτιότερο σημείο του Καναδά, θεωρείται η ομορφότερη πόλη της χώρας και μία από τις κορυφαίες στον κόσμο σε ποιότητα ζωής. Θυμίζει λίγο από Νέα Υόρκη, Σικάγο και Σαν Φρανσίσκο μαζί, αλλά δεν είναι τίποτα απ' όλα αυτά, αφού διαθέτει μια δική της ξεχωριστή φυσιογνωμία.

Εχει 1,8 εκατ. κατοίκους από 60 διαφορετικές κουλτούρες και έχει 176 πάρκα, που μπορείτε να τα θαυμάσετε από εναέριο τρένο! Το Βανκούβερ είναι μια πολύ in επιλογή των Αμερικανών και των Βρετανών. 

Στο Βανκούβερ κυκλοφορούν άνθρωποι ακριβά ντυμένοι, έξω από τα πολυτελή ξενοδοχεία παρκάρουν πανάκριβα αυτοκίνητα και φυσικά τίποτε δεν είναι φθηνό. Είναι μια πόλη που προσφέρει τα πάντα: φύση, κουλτούρα, συμφωνική ορχήστρα, μπαλέτο, πινακοθήκη, αίθουσα συναυλιών, τραγουδιστικά σύνολα, μοντέρνο θέατρο, χώρους για σπάνια σπορ.

Το μόνο που μας είχε εντυπωσιάσει ήταν οι φράχτες των σπιτιών, από πελώρια δένδρα, που αναλόγου μεγέθους δεν έχουμε ξαναδεί. Το Βανκούβερ είναι, όμως, πραγματικά μια πολύ ευχάριστη πόλη από τη στιγμή που θα διασχίσετε τις γέφυρες που το ενώνουν με μια χερσόνησο, που φιλοξενεί τα πάντα. Αυτό είναι το Βανκούβερ!

Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Βανκούβερ, Καναδάς