Ενσενάντα , Μεξικό

Καλωσορίσατε στην 'Σταχτοπούτα του Ειρηνικού', την Ensenada, μια παραθαλάσσια πόλη στο Μεξικό, την τρίτη μεγαλύτερη στην Μπάχα Καλιφόρνια.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΒρίσκεται στις ακτές της Μπάχα de Todos Santow, είσοδο του Ειρηνικού Ωκεανού στην Gold Coast της χερσονήσου.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο λιμάνι είναι ένα σημαντικό εμπορικό λιμάνι και δικαίως έχει αναδειχθεί ως προορισμός των μεγάλων κρουαζιεροπλοιων όλου του κόσμου. Σχηματιμένη απο οροσειρές, με ήπιο κλίμα όλο τον χρόνο, η κοινότητα στη χερσόνησο Μπάχα αποτελεί θαυμάσιο προορισμό για θαλάσσια σπορ, με δραστηριότητες που περιλαμβάνουν κυρίως ψάρεμα και καταδύσεις

Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΕπισκεφθείτε την διάσημη Ριβιέρα Πασίφικα, πολυτελές θέρετρο και καζίνο για να δοκιμάσετε την τύχη σας, ένας πολύ δημοφιλής προορισμός κατά την δεκαετία του '20, στον κύκλο των κινηματογραφικών αστέρων και εκατομμυριούχων.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Ενσενάντα , Μεξικό