Γκρέϊτ Στίρουπ Κέϊ, Μπαχάμες

Καλωσορίσατε στο Great Stirrup Cay... ένα μικρό νησί που αποτελεί μέρος των Νήσων Berry στις Μπαχάμες.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ Norwegian Cruise Line αγόρασε το νησί από τη Belcher Oil Company το 1977 και αυτό αναπτύχθηκε σ' ένα ιδιωτικό νησί για τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων τους.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο βόρειο τμήμα του νησιού έχει μια αμμώδη παραλία που περιβάλλεται από βράχια με περιοχές ιδανικές για ψαροντούφεκο.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο νότιο τμήμα διαθέτει ένα αεροδρόμιο με ελικόπτερο (με ένα σημάδι ανάγνωση "Great International Airport Stirrup Cay»), μια μεγάλη έκταση χωρίς βλάστηση, και πολλές τσιμεντόλιθους. Αυτά είναι όλα τα υπολείμματα της προηγούμενης στρατιωτικής εγκατάστασης και δορυφορικού σταθμού παρακολούθησης των ΗΠΑ.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟ Φάρος του νησιού κατασκευάστηκε αρχικά το 1863 από το Imperial Υπηρεσίας Φάρων.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΜεγάλη Stirrup Cay είναι δίπλα στο μικρό Stirrup Cay, ιδιωτικό νησί Royal Caribbean Cruises.

Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Γκρέϊτ Στίρουπ Κέϊ, Μπαχάμες