Μπαρμπάντος, Μπαρμπάντος

 Με πρωτεύουσα το Μπριτζτάουν, τα Μπαρμπάντος ή Μπαρμπέιντος είναι μία νησιωτική χώρα που βρίσκεται στο ανατολικότερο σημείο τής Καραϊβικής.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΜε μεγάλη τροπική βλάστηση, γαλάζια και τυρκουάζ νερά, καταπληκτικές παραλίες που καλύπτουν έκταση περίπου 100 μιλίων τα Μπαρμπάντος είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς παγκόσμιους τουριστικούς προορισμούς.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟι ντόπιοι λένε ότι το νησί διαθέτει 365 παραλίες, μία για κάθε μέρα του χρόνου.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΈνα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι οι κοραλλιογενείς ύφαλοι, διάσπαρτοι στον βυθό, περιμετρικά του νησιού, μοναδική εμπειρία για συναρπαστικές καταδύσεις.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΠολίτευμα της χώρας είναι Βασιλευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία στα πλαίσια της Κοινοπολιτείας. Αρχηγός του Κράτους είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' και εκπροσωπείται αό τον Γενικό Κυβερνήτη. Το νησί είναι ανεξάρτητο κράτος από τις 30 Νοεμβρίου τού 1966.   

Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Μπαρμπάντος, Μπαρμπάντος