Σκάρμπορου, Τρινιτάτ & Τομπάκο

To Σκάρμπορου - Scarborough είναι μια πόλη και η πρωτεύουσα της Νήσου του Τομπάγκο, καθώς και το ένατο-πολυπληθέστερο στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Scarborough έγινε η πρωτεύουσα του Τομπάγκο το 1769.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣτο Δυτικό Τομπάγκο, στη συμβολή του Ατλαντικού Ωκεανού, το Scarborough είναι το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της περιοχής του Τομπάγκο.

Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟ εκτιμώμενος πληθυσμός το 2011 ήταν 17.537. Το Scarborough κατατάσσεται ως μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις του Τρινιδάδ και Τομπάγκο, παράλληλα με το λιμάνι της Ισπανίας, το Σαν Φερνάντο, το Chaguanas και το Arima.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟ ορίζοντας της πόλης κυριαρχείται από τον οχυρό King George, οχυρό του 18ου αιώνα που ονομάστηκε από τον βασιλιά Γιώργο Γ ', ο οποίος φιλοξενεί σήμερα ένα ιστορικό και αρχαιολογικό μουσείο.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο λιμάνι του χτίστηκε το 1991. Πριν από αυτό τα πλοία ήταν αναγκασμένα να αγκυροβολούν στην ανοικτή θάλασσα.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σκάρμπορου, Τρινιτάτ & Τομπάκο