Βαρκελώνη, Ισπανία

Η Βαρκελώνη (Barcelona) είναι πόλη της Ισπανίας, πρωτεύουσα της κοινότητας της Καταλωνίας, μια πόλη πάντα νέα και ωραία που τα έχει όλα και ένας απο τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη. Την πάντα νέα και χαρούμενη Βαρκελώνη, την πόλη που θα αγαπήσετε, που θα σας εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά για την αρχιτεκτονική της,την πόλη με την προχωρημένη κουλτούρα και τους γαστρονομικούς θησαυρούς.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗσυχία, ποδηλατόδρομοι παντού, πλατείες και ανοιχτοί χώροι, πράσινο, ουρανός, κέντρα πολιτισμού και εκκλησίες αρχιτεκτονικά διαμάντια… μια πόλη ανθρωποκεντρικά φτιαγμένη, με την αρχεκτονική να δεσπόζει. Και ηλιόλουστη
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΘαυμάστε την τέχνη και την αρχιτεκτονική, γνωρίστε μια προχωρημένη κουλτούρα,  γευτείτε γαστρονομικούς θησαυρούς, στην πόλη που σε εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά λόγω της εκπληκτικής της αρχιτεκτονικής. Το σκηνικό μοιάζει να έχει δραπετεύσει απο το βαθύ παρελθόν, από τα μεσαιωνικά κτίρια και τα στενά δρομάκια της γοτθικής γειτονιάς Barrio Gotico στο κέντρο της Πόλης και το μοντερνισμό του Antonio Gaudi, μέχρι τα υπερ-ντιζαϊνάτα κτίρια της Μπαρτσελονέτα, η Βαρκελώνη έχει σίγουρα κάτι πολύ αξιόλογο να δείξει.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΌταν το σκηνικό της πόλης συμπληρώνεται από μοναδικά έργα τέχνης των Roy Lichtenstein και Claes Oldenburg να κοσμούν δρόμους της, υπέροχα μουσικά φεστιβάλ, συγκλονιστικά ξενοδοχεία, εκπληκτικά εστιατόρια αλλά και πολλά πολιτιστικά και αθλητικά events, είναι εύλογο γιατί η Βαρκελώνη κρατάει τα σκήπτρα στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣ'αυτήν την πόλη, όπου οι άνθρωποι σε κοιτάζουν με απορία όταν τους απευθύνεσαι στα αγγλικά, εκεί όπου χάνεσαι σε μια ατμόσφαιρα μεσαιωνικής ομορφιάς, εκεί θα ήθελες να ζεις, στην Βαρκελώνη...Και επειδή για το τέλος αφήνεις πάντα το καλύτερο : churros con chocolate, παραδοσιακοί ισπανικοί λουκουμάδες που τους βουτάς σε μια κούπα ζεστή λιωμένη σοκολάτα.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Βαρκελώνη, Ισπανία