Σάντα Κρουζ Χουατούλκο, Μεξικό

H Χουατούλκο - Huatulco, με επίκεντρο την πόλη La Crucecita, αποτελεί τουριστική ανάπτυξη στο Μεξικό.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΒρίσκεται στην ακτή του Ειρηνικού στην πολιτεία της Oaxaca. Η τουριστική βιομηχανία του Huatulco επικεντρώνεται στους εννέα κόλπους της, έτσι το όνομα Bahias de Huatulco, αλλά από τότε έχει ανεπίσημα συντομευθεί απλά στο Huatulco.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Huatulco διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων από ενοικιαζόμενα δωμάτια, πολυτελή ξενοδοχεία μικρής οικονομίας, πολυτελείς βίλες, συγκυριαρχίες διακοπών, διαμονή με πρωινό, καθώς και πολλά πολυτελή θέρετρα που στέκονται ή βρίσκονται κοντά στις όχθες του κόλπου Tangolunda.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Camino Real Zaashila (πρώην Omni Zaashila), το Quinta Real Huatulco, το Las Brisas (πρώην Club Med), το Dreams Resort & Spa (πρώην Royal Maeva και το ξενοδοχείο Gala) και το Barceló (πρώην το ξενοδοχείο Sheraton) από τα πιο δημοφιλή μεγαλύτερα θέρετρα της περιοχής.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ Huatulco βρίσκεται στην πολιτεία της Oaxaca όπου οι πρόποδες των βουνών Sierra Madre del Sur πληρούν τον Ειρηνικό Ωκεανό περίπου 500 χλμ. Νότια του Ακαπούλκο, Guerrero. Ο πληθυσμός είναι 50.000.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σάντα Κρουζ Χουατούλκο, Μεξικό