Ιλχαμπέλα, Βραζιλία

Ονειρεμένος προορισμός για τους περισσότερους από εμάς, η Βραζιλία είναι μια χώρα με αμέτρητες φυσικές ομορφιές, ζωντανές πόλεις και γραφικά χωριά, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος του τροπικού δάσους του Αμαζονίου.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοIlhabela, στα πορτογαλικά σημαίνει όμορφο νησί, είναι ένα αρχιπέλαγος και πόλη που βρίσκεται στον Ατλαντικό Ωκεανό 4 μίλια ανοικτά των ακτών του Σάο Πάολο στη Βραζιλία.  Το μεγαλύτερο νησί, παρόλο που συνήθως ονομάζεται Ilhabela, επίσημα ονομάζεται Ilha de São Sebastião (νησή του Αγίου Σεβαστιανού ).
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣτη διάρκεια των διακοπών, το νησί το επισκέπτονται περίπου 100 χιλιάδες άνθρωποι καθώς είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤα άλλα νησιά που συνθέτουν τον δήμο Ilhabela είναι τα Μπούζιος, Pescadores και Vitória και τα νησάκια Cabras, Castelhanos, Enchovas, Figueira, Lagoa και Serraria.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοOι εκπληκτικές της παραλίες με τη λευκή άμμο, οι γεμάτες μουσική και αξιοθέατα μεγαλουπόλεις της και οι γοητευτικές αποικιακές περιοχές της, την κάνουν ονειρεμένο προορισμό για κάθε τουρίστα, ενώ οι επιβλητικοί καταρράκτες, οι υγρότοποι, η άγρια φυσική ομορφιά και τα ανέγγιχτα τοπία του Αμαζονίου, σχηματίζουν ένα μοναδικό… ψηφιδωτό που οι λάτρεις της περιπέτειας και όχι μόνο, δύσκολα θα συναντήσουν αλλού.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Ιλχαμπέλα, Βραζιλία