Πούντα, Ουρουγουάη

H Πούντα Ντελ' Έστε - Punta del Este είναι μια πόλη και θέρετρο στην ακτή του Ατλαντικού στο τμήμα Maldonado της νοτιοανατολικής Ουρουγουάης. Αν και η πόλη έχει ετήσιο πληθυσμό περίπου 9.280, η θερινή τουριστική έκρηξη προσθέτει σε αυτό ένα πολύ μεγάλο αριθμό μη κατοίκων. Το Punta del Este είναι επίσης το όνομα του δήμου στον οποίο ανήκει η πόλη. Περιλαμβάνει τις περιοχές Punta del Este και Península.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη αναφέρεται ως "το Μονακό του Νότου", "το Μαργαριτάρι του Ατλαντικού", "οι Χάμπτον της Νότιας Αμερικής" και "ο Άγιος Τρόπεζ της Νότιας Αμερικής", που συγκρίνονται επίσης με το Μαϊάμι και τις Κάννες
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ Punta del Este είναι γνωστή για τη διοργάνωση της συνόδου κορυφής στην οποία δημιουργήθηκε ο ΠΟΕ. Η Formula E φιλοξένησε πολλούς αγώνες, που διαφημίζουν παγκοσμίως, στην πόλη, με βάση την "απολύτως ορόσημο αστικό τοπίο".
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο 2017, το Φόρουμ Κίνας-Λατινικής Αμερικής πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Punta del Este.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤα φεστιβάλ μουσικής και κινηματογράφου, τα αξιοθέατα των φαλαινών, η διεθνής εκπαίδευση, η ακίνητη περιουσία και η υψηλή κουζίνα αποτελούν από τα κυριότερα αξιοθέατα της ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένης πόλης με αξιοθέατα στην περιοχή, όπως το γιγαντιαίο γλυπτό του La Mano, το συγκρότημα Casapueblo με σαντορίνη, το κομψό γειτονιά της La Barra, το εικονικό Puente Garzón, το νησί Gorriti, το Arboretum Lussich και το Μουσείο της Θάλασσας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο συγκρότημα World Trade Center Punta del Este βρίσκεται υπό κατασκευή.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Πούντα, Ουρουγουάη