Αλμερία, Ισπανία

Η Αλμερία, σχεδόν αμετάβλητη στο πέρασμα του χρόνου, είναι πόλη, λιμένας και πρωτεύουσα της ομώνυμης αυτοδιοίκητης επαρχίας Αλμερίας της Ισπανίας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη της Αλμερία βρίσκεται στην ισπανική περιοχή με το ίδιο όνομα στην Costa Almeria στο ανατολικό άκρο της Ανδαλουσίας. Αυτή είναι ίσως η λιγότερο γνωστή από όλες τις ισπανικές costa παρόλο που ο τουρισμός είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη βιομηχανία,  με τουριστικά θέρετρα που συνεχώς αναπτύσσονται, στα ανατολικά και δυτικά της πόλης.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΑυτή η υπέροχη πόλη είναι γνωστή για τις καλύτερες καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη την Ισπανία, καθώς είναι ζεστά και ξηρά σχεδόν ολόκληρο το έτος, ιδιαίτερα ευχάριστα την άνοιξη και το φθινόπωρο, με ήπιο κλίμα, ιδανικό για ταξίδια.  Με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα, στην μέση του κόλπου που χτίστηκε από τον ηγέτη της Κόρδοβα, Abd-erRahman III, η Αλμερία είναι περισσότερο γνωστή ως η πρωτεύουσα της βιομηχανίας σταφυλιών της Ισπανίας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ αρχιτεκτονική της Αλμερίας συνθέτει τα όμορφα λευκά σπίτια και δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα Ανδαλουσίας μέσα στην πόλη. Τα κτίρια και οι θρησκευτικές δομές της πόλης είναι εκπληκτικά καλοφτιαγμένες και η πόλη θυμίζει λαβύρινθο από στενά, δαιδαλώδη σοκάκια. Μια περιήγηση με τα πόδια στην πόλη της Αλμερίας και στις πανέμορφες πλατείες της είναι η καλύτερη επιλογή.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Αλμερία, Ισπανία