Σαλέρνο, Ιταλία

Το Σαλέρνο, μια πόλη μείγμα του σύγχρονου κόσμου και της ιστορίας, είναι πόλη και δήμος της ΙΤαλίας, στην περιφέρεια της Καμπάνιας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας.  Βρίσκεται στο μυχό του ομώνυμου κόλπου, κοντά στην ακτή Αμάλφη, στην Τυρρηνική Θάλασσα.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΜια πολύ όμορφη πόλη, έντονη και ζωντανή, με ωραία αγορά και όμορφα στενά για βόλτα και περιήγηση στους δρόμους της παλιάς πόλης.  Η επίσκεψη στην ιστορική παλιά πόλη, που συνδέεται με το Duomo Salermo δηλαδή τον καθεδρικό ναό, τα μουσεία και οι πολλές περιοχές που αποδεικνύουν την πλούσια κληρονομιά της πόλης, κερδίζουν τον επισκέπτη.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ ακτή είναι ένα πολύ όμορφο μέρος για να εξερευνήσετε, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών κοντινών πόλεων, όπως το Ποζιτάνο και το Ραβέλο. Αυτή η πόλη είναι ένα ζωντανό σύγχρονο κέντρο διάσημο, επίσης, για την εμπορική περιοχή του, η οποία ζει για αιώνες.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σαλέρνο, Ιταλία