Σάντα Κρουζ-Τενερίφη (Κανάρια Νησιά), Ισπανία

Έξω από τις βορειοδυτικές ακτές της Αφρικής, το μεγαλύτερο από τα νησιά του συμπλέγματος των Καναρίων Νήσων προσφέρει ανέμελες διακοπές σε έναν τόπο με μοναδική, ιδιαίτερη φυσική ομορφιά.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΚαλντερίμια και αποικιακά κτίρια του 19ου αιώνα ανακαινισμένα σε χρώματα της ώχρας και του κόκκινου: αυτή είναι και η αισθητική της πόλης. Οσο για το εμπορικό κέντρο, στην Πλάζα ντε Καντελάρια, τίποτε δεν θα λείψει στον επισκέπτη αν επιθυμεί να ψωνίσει. Ολες οι φίρμες, σε τιμές μάλιστα οικονομικότερες από την Ευρώπη.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο συναρπαστικότερο κομμάτι του νησιού το γνωρίζουμε με την περιήγησή μας στη Φύση. Ξεκινώντας από τα πολλά και πλούσια πάρκα της, με πρωταγωνιστή το Loro Park. Από το 1972 όπου άνοιξε το τροπικό πελώριο πάρκο έχει δεχθεί τουλάχιστον 11 εκατ. επισκέπτες. Το παραδείσιο μέρος φιλοξενεί άγρια ζώα και πουλιά καθώς και μια μεγάλη ποικιλία τροπικών φυτών και ορχιδέας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤα χωριά της Τενερίφης έχουν επίσης ενδιαφέρον για τον επισκέπτη. Στο Icod de los Vinos, δυτικά του νησιού, βρίσκεται το Drago Milenario (Δρακόδενδρο 1.000 ετών!), που αποτελεί βασική ατραξιόν της Τενερίφης εφόσον όλοι το επισκέπτονται και το απαθανατίζουν.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σάντα Κρουζ-Τενερίφη (Κανάρια Νησιά), Ισπανία