Λα Σπέτσια (Φλωρεντία-Πίζα), Ιταλία

Η Λα Σπέτσια (La Spezia) βρίσκεται στο νομό της Λιγουρίας στη βόρεια Ιταλία ανάμεσα στη Γένοβα και την Πίζα. Αυτό το λιμάνι θα προτείναμε να το χρησιμοποιήσετε, ανάλογα με το χρόνο σας ,ως αφετηρία για να γνωρίσετε μια απ’ τις πιο ξακουστές πόλεις της Ιταλίας όπως η Φλωρεντία ή η Πίζα.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΑπ’ το λιμάνι ο σταθμός του τρένου απέχει  μόλις 4 χιλιόμετρα και πολύ εύκολα θα φτάσετε εκεί με ένα ταξί ή το λεωφορείο. Σε μία ώρα απ’ το σταθμό θα είστε στη Πίζα και σε δύο ώρες θα είστε στη Φλωρεντία. Αν πάλι έχετε ήδη επισκεφτεί αυτές τις πόλεις, μαγευτικός προορισμός είναι και το  Cinque terre.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΠρόκειτε για ένα σύμπλεγμα 5 χωριών χτισμένα πάνω στους βράχους, ενωμένα μεταξύ τους με σηματοδοτημένα μονοπάτια και μπορείτε να κάνετε πεζοπορία απ’ το ένα στο άλλο. Συνδέονται όμως και με τρένο οπότε μπορείτε απλώς να ανεβοκατεβαίνετε απ’ το βαγόνι όταν τελειώνετε τη βόλτα σας σε κάθε ένα απ’ τα χωριουδάκια.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Λα Σπέτσια (Φλωρεντία-Πίζα), Ιταλία