Φρέγιους, Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι

O Άγιος Ιωάννης - St John, είναι ένα από τα Παρθένα νησιά της Καραϊβικής Θάλασσας και μια συστατική περιοχή των Παρθένων Νήσων των Ηνωμένων Πολιτειών (USVI), μιας μη ενσωματωμένης επικράτειας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣτα 50 km2, το μικρότερο από τα τρία κύρια αμερικανικά νησιά, ο Άγιος Ιωάννης βρίσκεται περίπου τέσσερα μίλια ανατολικά του Αγίου Θωμά, η θέση της πρωτεύουσας της περιοχής, Charlotte Amalie. Είναι επίσης τέσσερα μίλια νοτιοδυτικά του Tortola, μέρος των Βρετανικών Παρθένων Νήσων. Ο μεγαλύτερος οικισμός του είναι ο κόλπος Cruz με πληθυσμό 2.700 κατοίκων. Το ψευδώνυμο του Αγίου Ιωάννη είναι το Love City.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΑπό το 1956, το 60% περίπου του νησιού προστατεύεται ως Εθνικό Πάρκο των Παρθένων Νησιών, το οποίο διαχειρίζεται η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου των Ηνωμένων Πολιτειών [2]. Η οικονομία βασίζεται κυρίως στον τουρισμό και το συναφές εμπόριο.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟ Άγιος Ιωάννης είναι 50,8 km² (19,61 τετραγωνικά μίλια) σε μια περιοχή με πληθυσμό 4,170 (απογραφή του 2010). Από την απογραφή των ΗΠΑ για το 2010, ο συνολικός πληθυσμός των εδαφών των Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ ήταν 106.405, αποτελούμενος κυρίως από άτομα με καπνοκαλλιέργεια Αφρικής.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Φρέγιους, Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι