Πουέρτο Βαλάρτα, Μεξικό

To Πουέρτο Βαλάρτα - Puerto Vallarta είναι μια μεξικανική παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στην Bahía de Banderas του Ειρηνικού Ωκεανού. Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος αστικός οικισμός στην πολιτεία μετά την Μητροπολιτική περιοχή Γκουανταλαχάρα.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη του Πουέρτο Βαγιάρτα είναι έδρα της κυβέρνησης του δήμου Puerto Vallarta, η οποία περιλαμβάνει την πόλη καθώς και τα κέντρα πληθυσμού έξω από την πόλη που εκτείνεται από τη Boca de Tomatlán μέχρι τα σύνορα του Nayarit. Στα βόρεια, συνορεύει με το νοτιοδυτικό τμήμα του κράτους του Nayarit. Προς τα ανατολικά σύνορα με τους δήμους Mascota και San Sebastián del Oeste, και στα νότια με τους δήμους Talpa de Allende και Cabo Corrientes.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Puerto Vallarta ονομάστηκε από τον Ignacio Vallarta, πρώην κυβερνήτης του Jalisco. Στα ισπανικά, το Puerto Vallarta περιορίζεται συχνά στο "Vallarta", ενώ οι αγγλικοί ομιλητές καλούν την πόλη P.V. εν συντομία.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣτη σύντομη περιγραφή του διαδικτύου, η πόλη αναφέρεται συχνά ως PVR, μετά τον κωδικό του αεροδρομίου του Διεθνούς Αερομεταφορέα για το Διεθνές Αεροδρόμιο Gustavo Diaz Ordaz.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Πουέρτο Βαλάρτα, Μεξικό