Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Η Θεσσαλονίκη, η Νύφη του Θερμαικού, η πόλη που ερωτεύεσαι και δεν ξεχνάς ποτέ, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ θεσσαλονίκη φιγουράρει στις λίστες κορυφαίων ταξιδιωτικών οδηγών, ανάμεσα σε ονειρικά νησιά της Ινδονησία και πόλεις χαρακτηρισμένες ως μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς απο την Unesco.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΥπάρχουν πολλά μέρη που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας όπως, επίσης, και πολλά μουσεία και αξιοθαύμαστες βυζαντινές εκκλησίες. Μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη θα σας μαγέψει και έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε κρυμμένες πτυχές της πόλης όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο θεσσαλονίκης, το Μουσείο Βυζαντινού πολιτισμού, ο Λευκός Πύργος, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο, το Μουσείο του Μακεδονικού Αγώνα, η Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης, το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το Μουσείο Αττατουρκ, η Ροτόντα και η αψίδα του Γαλέριου.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΝέα και ωστόσο ήδη κλασσική, πανέμορφη, εκεί όπου ο αέρας είναι αλλιώς, ο κόσμος περπατάει στους δρόμους και στις πλατείες μιας πιο ευρωπαϊκής πόλης, πιο χαλαρός, πιο χαμογελαστός, δεν είναι απλά η πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας, όπως συνηθίζεται να λέγεται, είναι μια πόλη ολοζώντανη και αιστιόδοξη.

 

Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Θεσσαλονίκη, Ελλάδα