Σιούαρντ (Αλάσκα ), Η.Π.Α.

Σιούαρντ - Seward είναι μια ενσωματωμένη πόλη κανόνα σπίτι στην Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες. Βρίσκεται στον κόλπο της Ανάστασης, ένα φιόρδ του κόλπου της Αλάσκας στη χερσόνησο Kenai και βρίσκεται στη νότια ακτή της Αλάσκας, περίπου 120 μίλια οδικώς από τη μεγαλύτερη πόλη της Αλάσκας, το Anchorage, και σχεδόν 1.300 μίλια από το πλησιέστερο σημείο στις παρακείμενες Ηνωμένες Πολιτείες στο Cape Flattery, Ουάσινγκτον.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΜε εκτιμώμενο μόνιμο πληθυσμό 2.831 ατόμων από το 2017, η Seward είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη στην περιοχή της Χερσονήσου Kenai, πίσω από την Kenai, τον Όμηρο και τη συνοικία Soldotna. Η πόλη ονομάστηκε για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ William H. Seward, ο οποίος ενορχηστρώθηκε την αγορά της Αλάσκας από τη Ρωσική Αυτοκρατορία στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1867, ενώ υπηρετούσε στη θέση αυτή στο πλαίσιο της διοίκησης του Προέδρου Andrew Johnson.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ Seward είναι το νότιο άκρο του σιδηρόδρομου της Αλάσκας και το ιστορικό σημείο εκκίνησης του αρχικού μονοπατιού Iditarod στο εσωτερικό της Αλάσκας, με το μίλι 0 της διαδρομής που σημειώνεται στην ακτογραμμή στο νότιο άκρο της πόλης.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σιούαρντ (Αλάσκα ), Η.Π.Α.