Ανκορέϊτζ - Γουίττιε ( Αλάσκα ), Η.Π.Α.

Οι περισσότεροι που επισκέπτονται την Αλάσκα δεν παραλείπουν να περάσουν από αυτή την υπέροχη πόλη. Το Ανκορέιτζ  ξεχωρίζει για την φύση και και τους πληθυσμούς άγριων ζώων που διαθέτει: μαύρες αρκούδες, τάρανδοι, αλεπούδες, φάλαινες κ.α. Αν σας ενδιαφέρει να τα θαυμάσετε από κοντά ή αν έχετε μικρά παιδιά θα απολαύσετε μια βόλτα στο ζωολογικό κήπο της περιοχής.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣτην πόλη υπάρχουν και πολλά μουσεία. Στο μεγαλύτερο, το μουσείο Ανκορέιτζ,  θα πληροφορηθείτε για την ιστορία του τόπου ενώ εκτίθενται και έργα καταξιωμένων καλλιτεχνών.  Ακόμα αξιοσημείωτα είναι το διαδραστικό μουσείο σεισμού και το κέντρο αυτόχθονης κληρονομιάς  όπου ο επισκέπτης ανακαλύπτει τον πολιτισμό των αυτοχθόνων μέσω παραμυθιών, τραγουδιών, χορού και διαφόρων παιχνιδιών.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟ καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε τη περιοχή σε λίγο χρόνο είναι να διαλέξετε μια από τις πολυάριθμες  ξεναγήσεις, μερικές προσφέρονται και δωρεάν, διάρκειας από 45 λεπτά  έως 3 ώρες.

Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Ανκορέϊτζ - Γουίττιε ( Αλάσκα ), Η.Π.Α.