Σαιντ Τζορτζ, Γρενάδα

Ο Άγιος Γεώργιος - St. George, είναι η πρωτεύουσα της Γρενάδας. Η πόλη περιβάλλεται από μια πλαγιά ενός παλιού κρατήρα από τον ηφαίστειο και βρίσκεται σε ένα πέταλο σε σχήμα λιμανιού.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟ St. George's είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός της Καραϊβικής. Η πόλη έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, όταν [διατηρώντας την ιστορία, τον πολιτισμό και το φυσικό περιβάλλον της. Η πόλη είναι έδρα της Πανεπιστημιακής Ιατρικής Σχολής του Αγίου Γεωργίου και είναι επίσης όπου βρίσκεται το διεθνές αεροδρόμιο της χώρας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Διεθνές Αεροδρόμιο Maurice Bishop. Οι κύριες εξαγωγές είναι το κακάο κακάο, το μοσχοκάρυδο και το καρύδι μπαχαρικών.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΈχει ένα μέτριο τροπικό κλίμα που εξασφαλίζει την επιτυχία της παραγωγής μπαχαρικών. Τα κουκουνάρια είναι μια βασική καλλιέργεια, ακολουθούμενη από μπαχαρικά όπως το κακάο, το μούρο, τα γαρίφαλα, η βανίλια, η κανέλα και η πιπερόριζα.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σαιντ Τζορτζ, Γρενάδα