Αλάνια, Τουρκία

Η Αλάνια είναι ένα απ΄τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Τουρκίας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣε μια πόλη που έχει τόσα να προσφέρει στον επισκέπτη! Αμμώδεις παραλίες για ν’απολαύσετε το μπάνιο σας, να κάνετε ηλιοθεραπεία ή γιατί όχι θαλάσσια σπορ. Στο θαλάσσιο πάρκο της περιοχής μικροί και μεγάλοι θα μαγευτείτε από τη παράσταση των δελφινιών ενώ αν έχετε χρόνο μπορείτε να επισκεφθείτε μια απ΄τις πολυάριθμες σπηλιές  της περιοχής. Μία απ’αυτες,  η σπηλιά του Damlata εκτός απ’το φυσικό της κάλλος θεωρείτε ότι ο αέρας στο εσωτερικό της διαθέτει  θεραπευτικές ιδιότητες ειδικά για ασθενείς που πάσχουν από άσθμα.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΆλλα αξιοθέατα της Αλάνιας είναι το κάστρο της μέσα στο οποίο βρίσκεται το Σουλεϊμανίγιε τζαμί και το Καραβάν  Σεράι που χτίστηκαν απ’τον Σουλεϊμαν τον Μεγαλοπρεπή.Το Κιζίλ Κουλέ (Ερυθρός Πύργος) ένα 33 μέτρων ύψους πλίθινο κτίριο που βρίσκετε στο λιμάνι και στεγάζει το δημοτικό εθνογραφικό μουσείο.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΠριν αποχωρήσετε θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε διάφορα σουβενίρ όπως  τούρκικα σετ τσαγιού, ναργιλέδες, δερμάτινα είδη κ.α
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Αλάνια, Τουρκία