Ακαπούλκο, Μεξικό

Είναι σημαντικό λιμάνι και δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στις ακτές του Μεξικού.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΒρίσκεται σε ένα βαθύ, ημικυκλικό κόλπο και είναι κεντρικό λιμάνι για τις ναυτιλιακές γραμμές και τις κρουαζιέρες, που λειτουργούν μεταξύ του Παναμά και του Σαν Φρανσίσκο στην Καλιφόρνια.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Ακαπούλκο είναι μεγαλύτερο από την πρωτεύουσα της πολιτείας, Τσιλπασίνγκο και αποτελεί το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο θέρετρο του Μεξικού.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟι παλαιότεροι θυμούνται καλά τις ταινίες της δεκαετίας 1950 με τους σταρ να λιάζονται δίπλα στις πισίνες του Ακαπούλκο. Το Ακαπούλκο είναι το αγαπημένο καταφύγιο για τις αποδράσεις των αστέρων του Χόλιγουντ, καθώς και τόπους παράνομων και νόμιμων ταξιδιωτών όπου ο Έλβις πρίσλεϊ και η Λάνα Τάρνερ τραγούδησαν το Fun in Acapulco.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΈνα μοναδικό τοπίο με τοπικό χρώμα και σύγχρονα πολυτελή ξενοδοχεία.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Ακαπούλκο, Μεξικό