Πουέρτο Μαντρίν, Αργεντινή

Το Πουέρτο Μάδριν - Puerto Madrin είναι πόλη στην επαρχία Τσουμπούτ στην αργεντινή Παταγονία. Είναι η πρωτεύουσα του διαμερίσματος Μπιέδμα και έχει περίπου 57.571 κατοίκους σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2001.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Πουέρτο Μάδριν προστατεύεται από το Γκόλφο Νουέβο, το οποίο διαμορφώνεται από τη Χερσόνησο Βαλντές και Πούντα Νίμφας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΕίναι έσημαντικό κέντρο για τους τουρίστες που επισκέπτονται τα φυσικά αξιοθέατα της Χερσονήσου Βαλντές και της ακτής.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΕίναι εμπορικό κέντρο στο κέντρο της πόλης και έχει βοηθήσει σημαντικά τον τουρισμό, κάνοντας Πουέρτο Μάδριν ένα ελκυστικό τόπος για τους δύο διεθνείς και εσωτερικούς τουρίστες που επισκέπτονται την Παταγονία. Το Πουέρτο Μάδριν είναι αδελφοποιημένο με το Νέβιν, μια μικρή πόλη στη βόρεια Ουαλία.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Αεροδρόμιο Ελ Τεουέλτσε βρίσκεται 10 χλμ βορειοδυτικά από το κέντρο της πόλης.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη ιδρύθηκε στις 28 Ιουλίου 1865, όταν 150 ουαλοί μετανάστες κατέφθασαν, οι οποίοι ονόμασαν το φυσικό λιμένα Porth Madryn προς τιμήν του Σερ Λοβ Τζόουνς-Πάρι, του οποίου το υποστατικό στην Ουαλία ονομάστηκε "Μάντριν".
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Πουέρτο Μαντρίν, Αργεντινή