Σαιντ Ραφαέλ, Γαλλία

Σεντ Ραφαέλ - Saint-Raphael, είναι μια κοινότητα στην περιοχή Var της περιφέρειας Provence-Alpes-Côte d'Azur στη νοτιοανατολική Γαλλία.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΑμέσως προς τα δυτικά του Saint-Raphaël βρίσκεται μια άλλη, παλαιότερη πόλη που ονομάζεται Fréjus και μαζί σχηματίζουν ένα αστικό οικισμό γνωστό ως Fréjus Saint-Raphaël. Το Var βρίσκεται στην περιοχή που ονομάζεται Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή, συχνά συντομογραφείται σε PACA.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο δεύτερο μισό του δέκατου ένατου αιώνα ο δήμος ήρθε υπό την επιρροή του δημάρχου Felix Martin και του συγγραφέα Alphonse Karr και λόγω των προσπαθειών τους και του ευνοϊκού τους κλίματος η κοινότητα αναπτύχθηκε σε παραθαλάσσιο θέρετρο δημοφιλές στους καλλιτέχνες, τους αθλητές και τους πολιτικούς.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΕίναι το αρχηγείο του καντονίου Fréjus Saint-Raphaël, το οποίο είναι το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του ανατολικού Var και βρίσκεται στο διαμέρισμα του Draguignan. Οι κάτοικοί του ονομάζονται Ραφαέλοϊ στα γαλλικά γενικά, ή Ραφέλενς στην Προβηγκιανή Οκινάντα.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σαιντ Ραφαέλ, Γαλλία