Σαιντ Μέρις ( Νησιά Scilly ), Αγγλία

Σέντ Μέρις - St Mary's είναι το μεγαλύτερο και πιο πυκνοκατοικημένο νησί των νησιών Scilly, ένα αρχιπέλαγος από τη νοτιοδυτική ακτή της Κορνουάλης στην Αγγλία.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο St Mary's έχει έκταση 6.58 τετραγωνικών χιλιομέτρων - 40 τοις εκατό της συνολικής έκτασης των νησιών του Scilly - αυτό περιλαμβάνει τέσσερα μικρά παλιρροϊκά νησιά που συνδέονται με το St Mary's με την άμπωτη: Toll's Island, Taylor's Το νησί, το νησί Newford και το νησί στο Innisidgen. Έχει πληθυσμό 1.723 (από έναν συνολικό πληθυσμό για το Scilly των 2.203).
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Mary's είναι σχετικά πυκνοκατοικημένο, με διπλάσια πυκνότητα πληθυσμού από ό, τι ο μέσος όρος των νησιών Scilly. Η πλειοψηφία των κατοίκων της Αγίας Μαρίας ζει στο δυτικό μισό του νησιού, με μόνο τον Χιού Χωρίς να έχει πληθυσμό 1.097.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο νησί φιλιξένησε τον Βρετανό  Πρωθυπουργό Harold Wilson και υπήρξε χώρος ανάπαυσης μετά το θάνατό του το 1995. Ο τάφος του βρίσκεται στο νεκροταφείο της Εκκλησίας της Παλιάς Πόλης.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σαιντ Μέρις ( Νησιά Scilly ), Αγγλία