Πορτ Oφ Σπέϊν, Τρινιτάτ & Τομπάκο

To Πορτ Οφ Σπέϊν - Port of Spain, λιμάνι της Ισπανίας είναι η πρωτεύουσα του Τρινιδάδ και Τομπάγκο και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας μετά το San Fernando και ο τρίτος μεγαλύτερος δήμος μετά τον Chaguanas και τον San Fernando.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΒρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή του νησιού Τρινιντάντ και αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου αστικού κέντρου που εκτείνεται από τον Τσαγκαράμα στα δυτικά έως το Arima στα ανατολικά.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πόλη εξυπηρετεί κυρίως ως λιανικό και διοικητικό κέντρο και είναι η πρωτεύουσα του νησιού από το 1757. Είναι επίσης ένα σημαντικό κέντρο οικονομικών υπηρεσιών για την Καραϊβική και φιλοξενεί δύο από τις μεγαλύτερες τράπεζες της περιοχής.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο λιμάνι της Ισπανίας ήταν επίσης η de facto πρωτεύουσα της μικρής ομοσπονδίας των Δυτικών Ινδιών.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣήμερα, το λιμάνι της Ισπανίας είναι ηγετική πόλη στην περιοχή της Καραϊβικής. Το Τρινιντάντ και το Τομπάγκο φιλοξένησαν την Πέμπτη Σύνοδο Κορυφής της Αμερικής το 2009, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Πορτ Oφ Σπέϊν, Τρινιτάτ & Τομπάκο