Σαν Μαρτέν (Πίσκο), Περού

To Σαν Μαρτέν - San Martín, είναι ένα τμήμα στο βόρειο Περού. Το μεγαλύτερο μέρος του τμήματος βρίσκεται στο άνω μέρος του περουβιανού τροπικού δάσους του Αμαζονίου.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ πρωτεύουσα της είναι η Moyobamba και η μεγαλύτερη πόλη στο τμήμα είναι το Tarapoto.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟ Tupac Yupanqui εισήλθε και κατέκλεισε την κυριαρχία της Ίνκας, την επαρχία Moyobamba, που ήταν γνωστή τότε με τη μητρική του ονομασία Muyupampa. Το 1539, ο Ισπανός Alonso de Alvarado έφτασε στον ποταμό Mayo και ίδρυσε μια πόλη που ονομάστηκε Santiago de los Valles de Moyobamba, η οποία αργότερα έγινε η πρωτεύουσα του Maynas. Μια άλλη σημαντική προσωπικότητα ήταν ο Priest Manuel Sobreviela ο οποίος, μεταξύ 1787 και 1790, ολοκλήρωσε το ταξίδι του στον ποταμό Huallaga και στη συνέχεια δημοσίευσε έναν χάρτη με τίτλο "Σχεδιασμός για την πορεία των ποταμών Huallaga και Ucayali και για το Pampa del Sacramento".
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣτις 19 Αυγούστου 1821, η Moyobamba ήταν η πρώτη περουβιανή πόλη που κήρυξε την ανεξαρτησία της.

Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σαν Μαρτέν (Πίσκο), Περού