Πορτ Ντεναράου, Φίτζι

Το νησί Ντεναράου -  Denarau island είναι ένα μικρό ιδιωτικό νησί στη Δημοκρατία των νήσων Φίτζι, δυτικά του κύριου νησιού Viti Levu. Έχει έκταση 2,55 km2 συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα μέσω μιας σύντομης διαδρομής και βρίσκεται 5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Nadi και 10 χιλιόμετρα δυτικά από το διεθνές αεροδρόμιο Nadi.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Denarau είναι γνωστό για τα ξενοδοχεία και τα θέρετρά του που περιβάλλουν το νησί με το γήπεδο του γκολφ Denarau 18 οπών ως το κεντρικό του κομμάτι.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο νησί του θέρετρου περιλαμβάνει διεθνείς αλυσίδες όπως το Hilton, το Sheraton, το Radisson, το Westin, το Sofitel και το Worldmark.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ Denarau Marina βρίσκεται στο νησί και παρέχει θαλάσσιες μεταφορές στις αλυσίδες των νησιών Mamanucas και Yasawas.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Port Denarau, καθώς και το Denarau Marina, είναι ένας εμπορικός χώρος με διάφορα εστιατόρια, ένα σούπερ μάρκετ, αρτοπωλείο, κομμωτήρια και ταξιδιωτικούς πράκτορες.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Πορτ Ντεναράου, Φίτζι