Νήσος Ντραβούνι , Φίτζι

Νησί Ντραβούνι - Dravuni Island(προφέρεται [ndravuni]) είναι ένα ηφαιστειακό νησί του γκρουπ Cadavu στα νησιά Φίτζι.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΚαλύπτει μια έκταση 0,8 χλμ. και φτάνει το μέγιστο υψόμετρο 40 μέτρα.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο νησί κατοικείται από περίπου 125 άτομα και είναι το βορειότερο από πολλά κατοικημένα νησιά μέσα στον Μεγάλο Αστράλαμ.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΑκριβώς βόρεια του Αστρολάβου βρίσκεται ο Solo Reef, μια ατόλη όπου σύμφωνα με τον τοπικό μύθο υπήρχε ένα χωριό που βυθίστηκε στη θάλασσα. Οι χωρικοί που αλιεύουν εκεί σέβονται αυτό το θρυλικό χωριό, μη ρίχνοντας σκουπίδια στη θάλασσα.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Dravuni φιλοξενεί επίσης την ερευνητική μονάδα του Πανεπιστημίου του Νοτίου Ειρηνικού (USP), η οποία χρησιμοποιείται επί του παρόντος από την Coral Cay Conservation (CCC) ως την κύρια βάση για τη διεξαγωγή ερευνών για τους υφάλους κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργείου Τουρισμού του Φίτζι.

Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Νήσος Ντραβούνι , Φίτζι