Κουάλα Λουμπούρ (Port Kelang), Μαλαισία

Η τροπική πρωτεύουσα της Μαλαισίας, αυτό το εξαιρετικό στολίδι της ενδοχώρας, συγκροτείται απο τις αντιθέσεις της.
Εκεί που τελειώνει η ζούγκλα ξεκινάει η παραγκούπολη και εκεί που τελειώνε η παραγκούπολη αρχίζουν οι ουρανοξύστες.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΑυτό το ομοιόμορφο μείγμα πρέπει να το επισκεφθείτε.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣτο κέντρο της Κουάλα Λουμπούρ η σύγχρονη μοντέρνα αρχιτεκτονική παντρεύεται με τα περίτεχνα παραδοσιακά κτίρια, τα μουσουλμανικά τεμένη, τους βουδιστικούς και ινδουιστικούς ναούς. Οι εκθαμβωτικοί ουρανοξύστες, τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, οι φουτουριστικές κατασκευές και τα οικοδομικά αριστουργήματα, που μοιάζουν να έχουν έρθει από το (δυτικό) μέλλον, συνθλίβουν τα στερεότυπα για τη φτώχεια της Ασίας και συνδυάζονται άριστα με την απανταχού εντυπωσιακά περιποιημένη βλάστηση και τη βαθιά ριζωμένη μαλαισιανή κουλτούρα.

Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΜην παραλείψετε να δοκιμάσετε σ'ένα καλό εστιατόριο αστακούς, καραβίδες και άλλα «πρωτοκλασάτα» εδέσματα ώστε να ξαποστάσετε από το τροπικό της κλίμα – τη ζέστη, την υγρασία, που συχνά αγγίζει το 97%, και τις βροχοπτώσεις οι οποίες είναι συχνές και έντονες, σε τιμές πιο οικονομικές απο οτι μπορείτε να φανταστείτε.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Κουάλα Λουμπούρ (Port Kelang), Μαλαισία