Πορτ Τσάλμερς - Ντούντιν , Νέα Ζηλανδία

To Πορτ Τσάλμερς - Port Chalmers είναι ένα προάστιο και το κύριο λιμάνι της πόλης Dunedin, Νέα Ζηλανδία, με πληθυσμό 3.000 κατοίκους. Το λιμάνι Chalmers βρίσκεται δέκα χιλιόμετρα στο λιμάνι Otago, περίπου 15 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το κέντρο της πόλης του Dunedin.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΜεγάλο μέρος του Port Chalmers βρίσκεται σε μια μικρή λοφώδη χερσόνησο, στο βόρειο άκρο της οποίας βρίσκεται μια μεγάλη περιοχή, η οποία είναι τώρα η περιοχή του λιμένα εμπορευματοκιβωτίων του Dunedin.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΚοντά στη νοτιοανατολική ακτή αυτής της χερσονήσου είναι ένα ζευγάρι νησιών που βρίσκονται απέναντι από το λιμάνι μεταξύ Port Chalmers και της χερσονήσου Otago. Αυτά τα δύο νησιά είναι νησί καραντίνας / Καμουά Ταύρου και Νήσος Αιγών.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΠαρόλο που το λιμάνι πέρα ​​από το λιμάνι Chalmers ταλαντεύεται τακτικά, το μεγαλύτερο μέρος της λιμενικής δραστηριότητας επικεντρώνεται στο Port Chalmers και όχι στο κεντρικό Dunedin. Μέρος του λόγου αυτού είναι η στενότητα του Βικτωριανού Καναλιού, του ενός τμήματος του λιμανιού του Οττάγκο που πλέει με μεγάλα πλοία, γεγονός που καθιστά πολύ πιο εύκολο το λιμάνι του Port Chalmers, πιο κοντά στην ανοιχτή θάλασσα.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Πορτ Τσάλμερς - Ντούντιν , Νέα Ζηλανδία