Σετ, Γαλλία

H Σετ - Sète, γνωστή ως Cette μέχρι το 1928, είναι μια κοινότητα στο τμήμα Hérault στην περιφέρεια Occitanie στη νότια Γαλλία. Οι κάτοικοί του ονομάζονται Sétois.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΓνωστή ως η Βενετία του Languedoc και το μοναδικό νησί (στα λόγια του Paul Valéry), είναι λιμάνι και παραθαλάσσιο θέρετρο στη Μεσόγειο με δική του πολύ ισχυρή πολιτιστική ταυτότητα, παραδόσεις, κουζίνα και διάλεκτο.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΕίναι επίσης η πατρίδα καλλιτεχνών όπως ο Paul Valéry, ο Jean Vilar, ο Georges Brassens, ο Gregory Del Piero, ο Hervé Di Rosa, ο Manitas de Plata και ο Robert Combas.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΗ Sète, χτισμένο πάνω και γύρω από το Mont St Clair, βρίσκεται στο νοτιοανατολικό κομβικό σημείο του Bassin de Thau, μια κλειστή λίμνη αλμυρού νερού που χρησιμοποιείται κυρίως για πεδία στρειδιών και μυδιών.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΣτην άλλη πλευρά βρίσκεται η Μεσόγειος. Και η πόλη έχει ένα δίκτυο καναλιών που συνδέουν το Étang de Thau με τη Μεσόγειο Θάλασσα.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σετ, Γαλλία