Ίζλα Καταλίνα, Δομινικανή Δημοκρατία

To νησί Καταλίνα (Catalina Island ή Isla Catalina) είναι ένα τροπικό νησί, σε απόσταση μόλις 1,5 μίλια από την ηπειρωτική χώρα στο νότιο-ανατολική γωνιά της Δομινικανής Δημοκρατίας και κοντά στην πόλη La Altagracia και La Romana.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΕίναι ένας αγαπητός προορισμός για  τις κρουαζιέρες στην Καραϊβική. Τα κρουαζιερόπλοια κατά την προσέγγισή τους στο νησί παραμένουν στο αγκυροβόλιο και απο/επιβιβάζουν τους επιβάτες προς και από την ακτή με βάρκες.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΠρόκειται για ένα μικρό νησί, μόλις 9,6 τετραγωνικά χιλιόμετρα, και διατηρεί διάφορα οικολογικά συστήματα. Το μεγαλύτερο υψόμετρο του νησιού είναι μόλις 60 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Οι θάλασσες που περιβάλλουν το νησί είναι πλούσια σε άγρια ζωή, με πολλά είδη πουλιών και τροπικά θαλάσσια ψάρια και ο βυθός, πολύ κοντά στην ακτή έχει κοράλλια.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο νησί Καταλίνα είναι ένας θαυμάσιος δημοφιλής τουριστικός προορισμός.

Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Ίζλα Καταλίνα, Δομινικανή Δημοκρατία