Τερ Ντε Οτ (Ιλς ντε Σαντ), Γουαδελούπη

Τερ Ντε Οτ - Terre-de-Haut, είαι μια κοινότητα στο γαλλικό υπερπόντιο διαμέρισμα της Γουαδελούπης, συμπεριλαμβανομένου του νησιού Terre-de-Haut και ορισμένων άλλων μικρών ακατοίκητων νησιών του αρχιπελάγους.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΕίναι το πιο πυκνοκατοικημένο νησί του αρχιπελάγους του les Saintes. Το Fort Napoléon βρίσκεται σε αυτή την κοινότητα.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Terre-de-Haut είναι ο πιο φιλικός προς τον τουρισμό δήμος στο αρχιπέλαγος les Saintes, με ξενοδοχεία, μπανγκαλόους, μπαρ και εστιατόρια.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΥπάρχει ελάχιστη τυπική δραστηριότητα, αλλά μπορείτε να περιηγηθείτε στο αναπαλαιωμένο Fort Napoleon ή να νοικιάσετε μοτοποδήλατα. Βρίσκεται η όμορφη παραλία Plage de Pompierre, καθώς και μικροί ξενώνες, εστιατόρια, καταστήματα Γαλλίας-Κρεόλ και ένα ενεργό λιμάνι όπου φτάνουν οι επιβάτες των πορθμείων από τη Γουαδελούπη.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟι ντόπιοι ζουν από την αλιεία και τον τουρισμό.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΟι επισκέπτες είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν χωρίς σύγχρονη εισβολή. Το ευρώ είναι νόμισμα αποδοχής, αλλά οι πιστωτικές κάρτες είναι εύκολα αποδεκτές.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΈνα μικρό αεροδρόμιο χτίστηκε από το 1973 και επιτρέπει την υποδοχή ιδιωτικών αεροπλάνων από τα νησιά της Γουαδελούπης και της Καραϊβικής.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Τερ Ντε Οτ (Ιλς ντε Σαντ), Γουαδελούπη