Σκιόλντεν, Νορβηγία

Το Σκιόλντεν - Skjolden είναι ένα χωριό στο δήμο Luster της επαρχίας Sogn og Fjordane της Νορβηγίας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΒρίσκεται στο τέλος του Lustrafjorden, ενός υποκαταστήματος του Sognefjorden.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Skjolden βρίσκεται στο εσωτερικό του Sognefjorden, το μεγαλύτερο φιόρδ της Νορβηγίας, και το μήκος του Sognefjorden μετράται από το Skjolden έως το νησί Ytre Sula όπου το φιόρδ συναντά τον ωκεανό - πάνω από 200 χιλιόμετρα. Οι κοιλάδες των Mørkridsdal και Fortunsdal συναντώνται στο Skjolden, δυτικά των βουνών Hurrungane.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Skjolden φιλοξενεί περίπου 200 κατοίκους.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο χωριό βρίσκεται κατά μήκος του δρόμου Sognefjellsvegen, περίπου 20 χιλιόμετρα δυτικά της λίμνης Prestesteinsvatnet και του βουνού Fannaråki. Το Skjolden απέχει περίπου 25 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το δημοτικό κέντρο του Gaupne και περίπου 35 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Hafslo.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΒόρεια του χωριού βρίσκεται το Εθνικό Πάρκο Breheimen, το σπίτι των παγετώνων Harbardsbreen και Spørteggbreen και το βουνό Tverrådalskyrkja.
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Σκιόλντεν, Νορβηγία