Κόρτσουλα, Κροατία


Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤο Κόρτσουλα είναι ένα καταπράσινο  νησί της Κροατίας στην Αδριατική Θάλασσα.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΚόρτσουλα σημαίναι Κόρκυρα Μέλαινα δηλαδή η Μαύρη Κέρκυρα των αρχαίων, και την ονόμασαν έτσι επειδή έχει τόσο δάσος. Με μια υπέροχη παλαιά ιστορική πόλη - σαν μικρογραφία της παλαιάς πόλης του Ντουμπρόβνικ, με πολλά αξιοθέατα να επισκεφθείτε.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΠρωτεύουσα του νησιού είναι η πόλη Κόρτσουλα με 5.889 κατοίκους. Είναι το έκτο μεγαλύτερο κροατικό νησί μετά το Κρες, το Κρκ, το Μπρατς, το Χβαρ και το Παγκ. Μουσείο αφιερωμένο στο Μάρκο Πόλο, στο οποίο προβάλλονται τα ταξίδια του μεγάλου Ιταλού εξερευνητή και εμπόρου, απέκτησε η πόλη Κόρτσουλα στο ομώνυμο νησί της Κροατίας.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΤα γραφικά σοκάκια θα μετατρέψουνε την βόλτα σας στην πόλη σε μια αξέχαστη εμπειρία και οι τεράστιοι αμπελώνες κάνουν το τοπίο να φαντάζει ζωγραφιά ενώ ταυτόχρονα ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η μοντέρνα κουλτούρα του τόπου, κάνουν το μέρος αλησμόνητο. Εκπληκτικές παραλίες και υπέροχες ακτές για χαλάρωση και απόλαυση για όσους θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους. Αυτός ο τόπος τα έχει όλα
Πηγή: Wikipedia.com

Χάρτης Λιμανιού: Κόρτσουλα, Κροατία